Ko ima para za audia A8, bmw-a 5-icu ili 7-icu koja je nova ili stara godinu dvije pa neka gospoda onda i placaju registraciju koja je zasluzena da bude, a ne da oni placaju isto ili manje od auta koja su stara 15-20+ godina ili cak nisu u toj klasi kao njihova i nemaju nikakvu opremu
Ako kome treba ja imam sve uplatnice sta se placa i koliko od svoje registracije koju sam uradio prije 15 dana, ako hocete ja cu napisati sve sta se uplatilo i cijene :icon_twisted:
I meni je glupo sto se bihamk placa a nikakve koristi od njega, sve ce ti naplatiti a uzeo ti 8km na registraciji vec i to svake godine, nekome je turno dobrane kad je izganjao da je obavezno to placanje na registraciji, i sada mlati lovu zivu na tome i zivi od toga bolje i ima vise nego neki sejik koji ima izvor nafte :lol: i jos te odere kad ga nazoves i kad dodje da te slepa :icon_mad: bolje platiti labudicu nekom i da te odslepa nego njih zvati jer su djubrad da ih nema, naplatiti i opet kad dodju naplati ti, pa to nema nigdje nego samo kod nas :icon_mad:
Ja sam pitao mogu li da ne placam to? kaze ne mozes to je obavezno! pa kakve koristi imam od njih? odgovor sam dobio: Nikakve samo ti uzmu pare! :icon_mad:
Edit mali: to za slepu je istina, 70 km su uzeli covjeku za pasata starog (pukla mu krajnica) da ga odslepa do prvog servisa udaljenog oko 1km i naplatili 70km, nigdje veze! reko bolje da smo te gurali odande, kaze jbga na greskama se uci