emir_89 je napisao(la):ma debili klasicni. ne gledaju jesi li ti njima dosao do pola autobusa, on krece, pa ti uci sve sto znas da ti ne naleti u tom momentu auto iz suprotnog smjera, jer i ako zakocis, bus ce te puci...
VR6Boki je napisao(la):Meni izgledaju sasvim korektni u vecini situacija...
c0d14c je napisao(la):emir_89 je napisao(la):ma debili klasicni. ne gledaju jesi li ti njima dosao do pola autobusa, on krece, pa ti uci sve sto znas da ti ne naleti u tom momentu auto iz suprotnog smjera, jer i ako zakocis, bus ce te puci...
da ali da smo isli 50 60 jedino bjezanje od autobusa bi bilo u onaj zid ako si skontao gdje nam se desilo ovo :icon_confused:
s1ck je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Meni izgledaju sasvim korektni u vecini situacija...
potpis
iako mrzim gras-ovce
c0d14c je napisao(la):emir_89 je napisao(la):ma debili klasicni. ne gledaju jesi li ti njima dosao do pola autobusa, on krece, pa ti uci sve sto znas da ti ne naleti u tom momentu auto iz suprotnog smjera, jer i ako zakocis, bus ce te puci...
da ali da smo isli 50 60 jedino bjezanje od autobusa bi bilo u onaj zid ako si skontao gdje nam se desilo ovo :icon_confused:
da na vrijeme obratis paznju na zmigavac i da uzmes u obzir da imaju prednost
mozda se nebi desavale takve situacije, ja vozim 6-7 godina i jos uvijek nisam imao nikakvih problema sa istim
normala je napisao(la):Ja bi se prikljucio stvarno malo raje postujeto da ioni imaju prednost ali vala i oni znacu bit kreteni i izlijetati na cestu ..
c0d14c je napisao(la):s1ck je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Meni izgledaju sasvim korektni u vecini situacija...
potpis
iako mrzim gras-ovce
da na vrijeme obratis paznju na zmigavac i da uzmes u obzir da imaju prednost
mozda se nebi desavale takve situacije, ja vozim 6-7 godina i jos uvijek nisam imao nikakvih problema sa istim
ok znaci ima prednost i kad ide na pola tvoje trake iz suprotnog smjera ??? pa ti napravi stete 100 km ??? koju ti platis iz svog dzepa jer nisi dovoljno hrabar da napravis direktni sudar nego bjezis na trotoar ? a sto se tice zmigavca nije ga ni bilo tek je pjesak izasao i on je odma krenuo :icon_eek:
technoGeek je napisao(la):Ta naljepnica vazi samo ako staje na pola ceste, u traku, a ako ima svoje stajaliste tj. stanicu na koju skrene i koja je odvejena od ceste, onda ga nije duzan niko propustiti