Član
OggyBoy je napisao(la):pukim48 je napisao(la):PS. Ogy i Vedo su se sjetili Pukija i nazvali ga kazu kako piva kliziiiii :lol::lol::lol:
Falio si nam, morali smo sve sami popiti. :lol:
bmwscaner je napisao(la):Najzesce je kasnije kad je nestalo casa za pivu donijeli one male case vise zena ispisa za nalaze nego sta su nam pivu sipali u case
A jesmo se i ismijali.:lol:
wade_ je napisao(la):Bio,upozn'o bruku ljudi,s Ogijem pičićem se i napio. Noketa isto upozn'o,subotu noć su Opel team BiH i Vw club BiH zajedno proveli pijući,pa vi vidite što ti je reći ljubav. Samo im nisam smio K glave spominjati,odmah se naljute. :lol: Za mene savršen vikend,propuste u organizaciji neću ni da gledam,jer ljudi su dali sve od sebe da nam naprave nešto,i napravili su.Vrijedi onih 10 sekundi Marinove vožnje više nego išta.Isto tako onih Repinih 11,tačno mi toplo oko srca bi ,a ja doš'o u strahu da će biti zemljotres neki.Kalkulisanje pojedinih vozača je i više nego smiješno,ali eto,svakom na obraz. Ogi je peder,samo da znate.
:lol::lol::lol:
Ekipa je bila predobra, Noke i VW-ovci i ovi Opelaši, tukli smo do kasnih sati, za malo da se i napijemo svi zajedno.
Nego, što se tiče organizacije i svega, mi smo se super organizovali i družili kao da se znamo čitav život i bolio nas je k... za te sitnice, bilo je čak i bolje nego što sam očekivao.
Momci, prva ste liga, jedva čekam sledeći race pa da se, ako Bog da, skupimo i u većem broju.
Da si ostao još sat vremena i ti bi se napio zajedno sa nama haha
Svakako slijedeći put ranije sjednemo zajedno, i popijemo sve, nesmije ostati ništa, može se pokvariti nedaj Bože
p.s. trebao so doći po čaše kod nas, drugi put se sjeti da smo prijateljski nastrojeni i dobit ćeš što trebaš, pa i po guzici ako hoćeš :lol:
pozzz.