Član
GTI FAN je napisao(la):zadnja-kocnica je napisao(la):sto znate o ovoj mecki :icon_smile:
Da ide ko sam vrag :icon_smile: .
ako se ne varam mecka je 3.2 amg
GTI FAN je napisao(la):zadnja-kocnica je napisao(la):sto znate o ovoj mecki :icon_smile:
Da ide ko sam vrag :icon_smile: .
VR6Boki je napisao(la):Edo koliko je Mustafa vozio, znas li? Nisam upratio :icon_biggrin:
nemoj tako.. "ma star je ovo motor, mozda 150 KS i et malo nitra"silverstar je napisao(la):mecka je 3.0 8v motor (fabricki 180 ks) i hrpa nitra
IGY je napisao(la):Evo i od mene par fotki
naravno fb jer ko ce opet uploadovati 486 fotografija.... sorry za ne fb korisnike
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151159478454303.465157.845619302&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151159478454303.465157.845619302&type=1
s1ck je napisao(la):trizex je napisao(la):Beljin golf je prica za sebe, auto je fantazija! Inace, sve bitno je vec receno, nadam se jos vecem broju utrka iduce godine kao i svi, brdo raje, upoznao dosta svijeta s foruma, extra u svakom slucaju!
zaboravio si reci da si malog namirio:lol:
edo_16v je napisao(la):HFintegrale je napisao(la):meni se jedino nije svidjelo sto me auto izdalo na putu do piste :icon_mad:
a momcima svaka cast na organiziaciji, mislim da su uspjeli odraditi jaku tesku misiju, nakon par godina opet da sve ozivi i to stvarno na dobar nacin, jest bilo par tih sitnih propusta ne koje se vecina zali al gledajte malo s druge strane, s bolje strane. Mogli ste i vi da se ukljucite u organizaciju i da doprinesete pa da ne dodje do tog na sto ste se zalili... od mene sve cestitke i pohvale momcima za ulozen trud i rad.. svaka cast i da iduce godine bude jos bolje
Jesmo li se mi upoznali u opinama kod radionice u subotu navece?
Skrabo je napisao(la):E raja,zna li iko vlasnika ovog golfa?
Felge me zanimaju
ako moze broj mob..
[/URL][/img]
Unique_ze je napisao(la):Jasmin001 je napisao(la):Unique_ze je napisao(la):O ukusima se na treba raspravljat, audi je vrh kao i svako auto koje je bilo, svako auto je radjeno po ukusu vlasnika , a uz sve to ulozeno je mongo mnogo truda, ja samo znam da se bezveze prica i da najvise pricaju i pametuju oni koji nemaju auto ...svi koji misle da mogu bolje aBd ima iduca sezona pa pokazite svoje projekte bilo bi mi drago upoznat Vas chunere....
Respect za ovo slazem se u potpunosti sa tobom ko god misli da ima bolje auto nek se prijavi na sljedecem eventu pa cemo ga vidjeti
Samo govorim realno, nikog nebih pocijenio jer i moje vozilo se neko svidja nekom ne, a druga stvar pokrivam se koliko mogu sebi da priustim...
sandy_mo je napisao(la):https://www.facebook.com/sead.hodzic.9?ref=ts
Felge su sex cisti
HFintegrale je napisao(la):edo_16v je napisao(la):HFintegrale je napisao(la):meni se jedino nije svidjelo sto me auto izdalo na putu do piste :icon_mad:
a momcima svaka cast na organiziaciji, mislim da su uspjeli odraditi jaku tesku misiju, nakon par godina opet da sve ozivi i to stvarno na dobar nacin, jest bilo par tih sitnih propusta ne koje se vecina zali al gledajte malo s druge strane, s bolje strane. Mogli ste i vi da se ukljucite u organizaciju i da doprinesete pa da ne dodje do tog na sto ste se zalili... od mene sve cestitke i pohvale momcima za ulozen trud i rad.. svaka cast i da iduce godine bude jos bolje
Jesmo li se mi upoznali u opinama kod radionice u subotu navece?
pa ako si ti vuko ibizu na prikolici onda jesmo
nisam znao da si to ti hehe