ZELA GTI je napisao(la):Naravno da jeste,ali ti se preporučene vrijednosti za ovjes mjenjaju poslje spuštanja.Prije optike naglasi da je auto spuštano.Cijena je oko 30 km
milanelo je napisao(la):Gdje je u sarajevu najbolje i najpovoljnije uraditi spuru??
edoze je napisao(la):milanelo je napisao(la):Gdje je u sarajevu najbolje i najpovoljnije uraditi spuru??
aldinshpura na forumu,obrati se njemu,svi ga hvale:icon_smile:
emirEX_sa je napisao(la):odes kod aldina u autosputu ferhatovic i nemas sta da brines.
moja preporuka
edit:
edoze je napisao(la):milanelo je napisao(la):Gdje je u sarajevu najbolje i najpovoljnije uraditi spuru??
aldinshpura na forumu,obrati se njemu,svi ga hvale:icon_smile:
ja sam radio kod njega spuru nedavno i prezadovoljan sam, a moj buraz
vec drugi ili treci put kod njega radi spuru. imaju najsavremeniju opremu za
spuru u sarajevu i sve jake firme i stranci rade kod njih auta
Limpi je napisao(la):Evo da i ja pitam, gdje je u ze najbolje uraditi spuru i montazu opruga... ja samo znam da dobru opremu imaju u skodinom ovlastenom, ali je 50-60KM, mislim....
Astra je napisao(la):ja kad sam mjenjao gume, u union komercu je radila nova e klasa spuru, da vidis uredaja, ko spejs satldefinitivno moja preporuka tamo, momci imaju sve hi-tech, mnogo skupo i sve je automatizovano..
Aldine, imam ja pitanje: Ako se uzmu gewinde, spusti auto, odradi spura, da li se ponove mora raditi spura nakon dizanja auta?
technoGeek je napisao(la):Astra je napisao(la):ja kad sam mjenjao gume, u union komercu je radila nova e klasa spuru, da vidis uredaja, ko spejs satldefinitivno moja preporuka tamo, momci imaju sve hi-tech, mnogo skupo i sve je automatizovano..
Aldine, imam ja pitanje: Ako se uzmu gewinde, spusti auto, odradi spura, da li se ponove mora raditi spura nakon dizanja auta?
Moras raditi, i tako svaki put kad mijenjas konfiguraciju...