Schumi je napisao(la):Da li je Remex postao sponzor foruma? Na jednoj prosloj temi nismo uspjeli saznati a postovi su obrisani jer se pocelo spamati.. Posto vidim da ima svoj dio u oglasima samo se namece da jeste,a nema prigodnu temu,a mislim da je red to obiljeziti..
Schumi je napisao(la):Da li je Remex postao sponzor foruma? Na jednoj prosloj temi nismo uspjeli saznati a postovi su obrisani jer se pocelo spamati.. Posto vidim da ima svoj dio u oglasima samo se namece da jeste,a nema prigodnu temu,a mislim da je red to obiljeziti..
bulex je napisao(la):Schumi je napisao(la):Da li je Remex postao sponzor foruma? Na jednoj prosloj temi nismo uspjeli saznati a postovi su obrisani jer se pocelo spamati.. Posto vidim da ima svoj dio u oglasima samo se namece da jeste,a nema prigodnu temu,a mislim da je red to obiljeziti..
Da makar dobijemo po jednog Forda svi......
daki je napisao(la):bulex je napisao(la):Schumi je napisao(la):Da li je Remex postao sponzor foruma? Na jednoj prosloj temi nismo uspjeli saznati a postovi su obrisani jer se pocelo spamati.. Posto vidim da ima svoj dio u oglasima samo se namece da jeste,a nema prigodnu temu,a mislim da je red to obiljeziti..
Da makar dobijemo po jednog Forda svi......
Vidis da ima i VW - ova (mislim na ovaj sexy Seat) pa bujrum.. mislim hocu reci nije ograniceno, moze i Renault, a nebjezi se ni od Volva, Land Rovera, pa bogami ni od FIATA
![]()
daki je napisao(la):Ova je bogami potkovana dobro, 2.2 DCi automatik 150 KS, ljepo ide uzitak je koristiti tempomat sa jacim motorom.