Davor_ Član 30.10.2010 #16 Eh kad ste tako voljni pomoci treba meni sredit podrum previse kutija i gluposti pa da organizujemo neku akciju hahahahaha morao sam
Eh kad ste tako voljni pomoci treba meni sredit podrum previse kutija i gluposti pa da organizujemo neku akciju hahahahaha morao sam
Bekir_SA Član 30.10.2010 #18 marko_v je napisao(la): ja ocekujem igyja i edu u 150+ klubu sledece sezone... Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :icon_exclaim:
marko_v je napisao(la): ja ocekujem igyja i edu u 150+ klubu sledece sezone... Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :icon_exclaim:
dellas Član 30.10.2010 #19 Ideja je sjajna, samo se nadam da je to moguce realizovati Razglasite to na sto vise ex yu auto foruma da vidite kakvo je interesovanje....
Ideja je sjajna, samo se nadam da je to moguce realizovati Razglasite to na sto vise ex yu auto foruma da vidite kakvo je interesovanje....
M marko_v Član 30.10.2010 #20 nazalost izgleda da cemo takmicare kod nas prebrojati na prste jedne ruke...nadam se da bude vise zainteresovanih...
nazalost izgleda da cemo takmicare kod nas prebrojati na prste jedne ruke...nadam se da bude vise zainteresovanih...
Bekir_SA Član 31.10.2010 #21 bude nam ostalo i viska prstiju daj boze da se zeznem da me bojkotuju za ovu izjavu sledece sezone...
bude nam ostalo i viska prstiju daj boze da se zeznem da me bojkotuju za ovu izjavu sledece sezone...