Član
Astra je napisao(la):postavljena je kamera izgleda kod kampusa.. mozda na to misli..
gdje to dodje:icon_question:
Astra je napisao(la):postavljena je kamera izgleda kod kampusa.. mozda na to misli..
Spreco je napisao(la):to mislite na onaj preko puta mupa...ja mislim da ona gleda prema iz grada prema ilidji davno je on postavljen
Astra je napisao(la):cim prodjes marin dvor prema glavnom mupu, ili ti ga mercatoru, imas na semaforu desno skretanje na kampus i tu odma autobusku stanicu, jaran rece da je tu kamera..
c0d14c je napisao(la):Kamera je postavljena iz pravca grada kad ides, lijevo skroz na vrhu stuba semafor poslije tramvajske stanice cim nadjem sliku postat cu tacno gdje
_sema je napisao(la):Spreco je napisao(la):to mislite na onaj preko puta mupa...ja mislim da ona gleda prema iz grada prema ilidji davno je on postavljen
taj je tu radar ima vise od godinu i po meni druga sliko jos ja mislim ovo ljeto ako je to taj
joj ako bude 100 i mjesec bas sam se uzradio:icon_mad::icon_mad:
sutra idem pa cu javit koliko je
_sema je napisao(la):Spreco je napisao(la):to mislite na onaj preko puta mupa...ja mislim da ona gleda prema iz grada prema ilidji davno je on postavljen
taj je tu radar ima vise od godinu i po meni druga sliko jos ja mislim ovo ljeto ako je to taj
joj ako bude 100 i mjesec bas sam se uzradio:icon_mad::icon_mad:
sutra idem pa cu javit koliko je
1.6D je napisao(la):jedino mjesto gdje sam ja vidio upozorenje kod nas je u lukavici
pise RADARSKA KONTROLA
i nigdje vise govorim izvan grada
a na koju foru hvataju ljude
pa idioti se sami hvataju...
GTD_Power je napisao(la):mozes ti voziti i 200+ na tom dijelu
tu nema stacionarne kamere
nego imas znak radarska kontrola jer ponekad iza pumpe u pravcu vraca stoji patrola sa radarom (e ako naletis sjetices se ove teme)
vjerovatno je na to mislio ovaj iznad