Merrro je napisao(la):Naime radi se o Passatu 3bg. Kupio sam retrovizore sa žmigama, eh sad trebam još spojiti te žmige da rade, a eliminisati onaj žmigavac sa blatobrana.
Svaka pomoć mi je dobro došla.:icon_rolleyes:
Sarajlic je napisao(la):Merrro je napisao(la):Naime radi se o Passatu 3bg. Kupio sam retrovizore sa žmigama, eh sad trebam još spojiti te žmige da rade, a eliminisati onaj žmigavac sa blatobrana.
da bi ga eliminisao treba ti blatobran od novije serije tj zadnje serije 3bg ili svoje odvezi limaru pa nek ti ih uradi,a sto se tice instalacije ja msm da je moguce samo produziti kabal od blatobrana do vrata i provuci i prikopcati na retrovizore i da ce biti sve ok
mario05 je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Merrro je napisao(la):Naime radi se o Passatu 3bg. Kupio sam retrovizore sa žmigama, eh sad trebam još spojiti te žmige da rade, a eliminisati onaj žmigavac sa blatobrana.
da bi ga eliminisao treba ti blatobran od novije serije tj zadnje serije 3bg ili svoje odvezi limaru pa nek ti ih uradi,a sto se tice instalacije ja msm da je moguce samo produziti kabal od blatobrana do vrata i provuci i prikopcati na retrovizore i da ce biti sve ok
za blatobrane nabavi cepove kao sto ima saran predzadnje generacije, koji ima retrovizore kao golf V, ili jednostavno izvadi sijalice, a onda onaj zmigavac oblijepi folijom