sojini proteini

sojini proteini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Got2b je napisao(la):
svi to proteini po 10-15-20KM su smece jedno veliko...
i sve to ima kupiti u bilo kojoj apoteci...
narod se nafura na nesto a nema pojma sta je sta....nekazem za (vwFana) nego uopsteno....
prvo se treba malo informisat sta i kako koristiti,odnosno u koje svrhe oces da koristis neke stvari pa onda kupit...

neznam od kog su proizvodjaca kod tebe proteini vwfan?

al po meni proizvodi od
BioTech-a,ProLaba i jos nekih su extra dobri..al i kostaju ;)

ne znam ne kontam se bas u te stvari, znam da je jedan moj drugar ove pio jedno 2-3 dana i bacio :lol: presao na kreatine izgradi se covjek za kratko vrijeme ali to je za bildanje a ja to necu;)

Član
NEma svako para da krene odmah sa malo jacom kemijom:D
Ni BioTech nije kao sto je bio nekada i Madjari poceli da proizvode :lol:

Član
najbolje je ici prirodnim putem,znaci teretana i konstantni trening,naravno treba obratiti paznju na ishranu,ali tako se najteze postizu rezultati pogotovo kada uzmes u obzir vrijeme koje je potrebno......

Član
_vwfan_ je napisao(la):
Got2b je napisao(la):
svi to proteini po 10-15-20KM su smece jedno veliko...
i sve to ima kupiti u bilo kojoj apoteci...
narod se nafura na nesto a nema pojma sta je sta....nekazem za (vwFana) nego uopsteno....
prvo se treba malo informisat sta i kako koristiti,odnosno u koje svrhe oces da koristis neke stvari pa onda kupit...

neznam od kog su proizvodjaca kod tebe proteini vwfan?

al po meni proizvodi od
BioTech-a,ProLaba i jos nekih su extra dobri..al i kostaju ;)

ne znam ne kontam se bas u te stvari, znam da je jedan moj drugar ove pio jedno 2-3 dana i bacio :lol: presao na kreatine izgradi se covjek za kratko vrijeme ali to je za bildanje a ja to necu;)

on se napuhao za kratko vrijeme slazem se ..moguce imam i ja takvih oko sebe...
ali prestani trenirati par mjeseci-godinu...i pao si opet na 0

jedina stvar koja je dobra i funkcionalna je prirodnim putem raditi..
jeste da iziskuje dosta vremena i odredjena prehrana..ali boze moj

Početnik
boss_C200 je napisao(la):
a koja je svrha toga:icon_question:

z3k4 je napisao(la):
SVrha toga povecanje misicne mase :D

kad udjes u 40-te da se lakse uspravi :lol::lol::lol:

ne ozbiljno sada, ja sam se bavio sa dosta sportova i nikada nikakve preparate nisam uzimao :cool: oni su koliko sam upucen i negativni, dobija se mozda brze na misicnoj masi ali nije pravi nacin!

dalje necu da diskutujem jer nisam upucen, sve u svemu da bi se neko bavio sportom na zdravi nacin ti proteini i takve gluposti mu u opste nisu potrebne!!!

Član
slazem se sa vama ali vi govorite o bildanju, ja necu bildati nego neki normalan trening znaci trcanje,razne vjezbe,mozda se i neki uteg digne i to je to;)

Član
_vwfan_ je napisao(la):
slazem se sa vama ali vi govorite o bildanju, ja necu bildati nego neki normalan trening znaci trcanje,razne vjezbe,mozda se i neki uteg digne i to je to;)

pa onda ti nis od toga i ne treba...
drz se trcanja,voznje sobnog bicikla ako imas il u teretani biciklo traka i malo tegova al tezine minimalne i et ti forme...
:cool:

Član
Got2b je napisao(la):
_vwfan_ je napisao(la):

pa onda ti nis od toga i ne treba...
drz se trcanja,voznje sobnog bicikla ako imas il u teretani biciklo traka i malo tegova al tezine minimalne i et ti forme...
:cool:

Slazem se apsolutno baci tu kemiju nisi je puno ni platio ako se ne mislis baviti ozbiljno :icon_twisted:

Član
ma malo cu pokusati ako ne bude nista, baciti i gotovo.Uzeo sam samo 500g znaci kad bih pio po ovim pravilima koja su navedena to bih potrosio za 5 dana :lol::lol:

BHT Ovisnik
ako je genetika takva zaj*i i ishranu,ja imam 182-3 70kg,a imam 2-3 dorucka,od 12 do 18 jedem jos 2-3 puta i od 18 do 23 jedem minimalno 2 puta,uvijek dosta jedem i sto vise zdravo i povrca i mesa i svega,jedem i dosta jaja jer ima dosta proteina (10 jaja,odnosno 2 tave po 5 jaja isprzit i pojesti mogu da se normalno zasitim) s tim da idem godinu dana u teretanu i na snazi dobijam,al ubi me masa,nikako i nikako da dobijem u pm,a whey protein je kazu jaako dobar,svi se hvale s njim,al jednostavno je mnogo novca da bih nesto postigao sto se tice izgleda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.