sojini proteini

sojini proteini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ljudi kupio sam neke sojine prirodne proteine kao dodatak prehrani.Nije u pitanju nikakvo bildanje nego sam malo izgubio sportski duh jer sam trenirao fudbal ili ti nogomet 5-6 god. pa sam prestao, pa sam onda imao neku operaciju tako da sam sad nikakav.Eh pise da se uzima 2-5g na tjelesnu tezinu to mi je jasno ali ne pise kako se uzima s koliko vode,je li poslije treninga ili prije.hvala

LSD

Član
ja sam u 2dl mlijeka stavljao 1 supenu kashiku....i pio poslije treninga :icon_biggrin:

Član
Druze to sam uzimao par mjeseci dok sam trenirao i mogu ti reci nije losa stvar samo na pocetku prvih par dana ces da ``PRDIS`` ko konj od toga.To sto ti pise da uzmes 2-5 gr mozes ali nemoj toliko bice ti puno nije to toliko ni zdravo.Ja sam uzimao poslije treninga sa vodom 400 ml vode i 2-3 supane kasike proteina i to kada sve izmjesas dobijes pravo tijesto koje nema nikakavog ukusa.Uzimaj sa mlijekom ;)
koji si uzeo 75 % ili 100%

Član
z3k4 je napisao(la):
Druze to sam uzimao par mjeseci dok sam trenirao i mogu ti reci nije losa stvar samo na pocetku prvih par dana ces da ``PRDIS`` ko konj od toga.To sto ti pise da uzmes 2-5 gr mozes ali nemoj toliko bice ti puno nije to toliko ni zdravo.Ja sam uzimao poslije treninga sa vodom 400 ml vode i 2-3 supane kasike proteina i to kada sve izmjesas dobijes pravo tijesto koje nema nikakavog ukusa.Uzimaj sa mlijekom ;)
koji si uzeo 75 % ili 100%

75% koliko je to 400ml u casama otprilike hehe

Član
sta ces s tim da dobijes samo "mozda" na masi... i nista vise...
sva ta hemija i preparati su go*no....
ako neces trenirati a to piti neces nis dobiti...
drz se ti sobnog bicikla trcanja i malo teretane i to je to....
;);)

LSD

Član
bila mi povelika kashika :lol::lol:
a kolicinski nisam mogao strpati sve u zeldac...jer sam obavezno jeo banene..bar jednu

Član
Naravno da nece nista dobiti ako ne bude trenirao samo ce da se udeblja da se sve pretvori u salo :lol:
I naravno ako imas kakvih zdravstvenih problema nemoj to da uzimas niposto :icon_mad:

Član
Got2b je napisao(la):
sta ces s tim da dobijes samo "mozda" na masi... i nista vise...
sva ta hemija i preparati su go*no....
ako neces trenirati a to piti neces nis dobiti...
drz se ti sobnog bicikla trcanja i malo teretane i to je to....
;);)

u pravu si ali ovo nije hemija, priroda nista znacajno tako kaze ona u apoteci

z3k4 je napisao(la):
Naravno da nece nista dobiti ako ne bude trenirao samo ce da se udeblja da se sve pretvori u salo :lol:
I naravno ako imas kakvih zdravstvenih problema nemoj to da uzimas niposto :icon_mad:

ja mislim da nemam nikakvih, imao sam malo tezu operaciju slijepog crijeva ali to nije problem:icon_question:

Član
svi to proteini po 10-15-20KM su smece jedno veliko...
i sve to ima kupiti u bilo kojoj apoteci...
narod se nafura na nesto a nema pojma sta je sta....nekazem za (vwFana) nego uopsteno....
prvo se treba malo informisat sta i kako koristiti,odnosno u koje svrhe oces da koristis neke stvari pa onda kupit...

neznam od kog su proizvodjaca kod tebe proteini vwfan?

al po meni proizvodi od
BioTech-a,ProLaba i jos nekih su extra dobri..al i kostaju ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.