uco_opc je napisao(la):Joj komso nema vas bolji nigdje mame mi moje
dzekigold je napisao(la):ma on uvijek nesto j..... hehe
dzekigold je napisao(la):ma malo sam samlio letece lezajeve i j..... radilicu
Ado je napisao(la):meni je toliko ruzno bilo da sam odmah u ponedjeljak mislio ici nazad i cekati show do sljedece godine samo sve sam obisao da vidim ernadovog pasata i jos ga trazio al ga nigdje vidio nisam,gdje si ga sakrio?
black_devil je napisao(la):Ado je napisao(la):meni je toliko ruzno bilo da sam odmah u ponedjeljak mislio ici nazad i cekati show do sljedece godine samo sve sam obisao da vidim ernadovog pasata i jos ga trazio al ga nigdje vidio nisam,gdje si ga sakrio?
nije bioo na takmicenju krsh je ono jos za nekee...
pa nije isaoo...sakrioo ga da se nevidii..hahaha..
a Ado,hmm ko si ti? Nisi mi poznat,ili te imam na msn mozda?
Petar_im je napisao(la):Nije bit toga jeli auto krš ili ne, ja sam se prijavio iz samo jednog jedinog razloga a to je da simbolično tom kotizacijom što uplatim, i godišnjom članarinom pomognemo razvoju kluba i da svaki drugi susret bude još bolji(kao što i jest iz godine u godinu) jer ipak moramo bit svjesni da ovakav event ne pada s neba....i zato još jednom sve čestitke organizatorima i svoj ovoj našoj ekipi
golf g60 je napisao(la):a na sta moje lici pa sam ga opet prijavio.vazno je druzenje i provod sve ostalo je sporedno.