Alen Dejanović, Modriča, BIH / Gmunden, Austria.
Evo i od mene par slicica i od mojih vozilica:
moje prvo auto Mercedes w123 240D 83 godiste, sad kod starog
presao oko 390 000 km.
Moje drugo auto Mitshubishi Pajero 2.5 TD 87, zvani papovka u garazi sprema se za farbanje komplet, i mjenjanje sve sto nevalja... presao oko 230 000 km
I jedan mali video kada smo bili na skupu tj. rostilju u odzaku
Moje trece auto BMW 525tds e34 prodan prije 2 mjeseca
prije prodaje simptomi: motor pred kraj na 211000 km, sa 150 000 ja kupio i ubio ga do 200 000, ovo se nekako vukao, znaci sj*ana lamela, korpa, struno sav odozdo, trosio ulje. Kupio ga od prvog vlasnika bio kao nov samo ga je malo trulez zezala, sve ostalo je bilo ok... cijenio ga 1500 eura, mislim dao bi za 700 da je neko ponudio, dodje musterija jedan dan i ovako onako, covjek ode probati, vraca se kaze da se pogodimo. reko koliko ces dati? kaze on 1200, haha ja vidim budala neka, reko daj 1300 i vozi, kaze on 1250 i da pazarimo. reko moze i potpisi kupoprodajni. i ode covjek za bec
hahaha. nisam naveo da su kocnice bile maximalno sj*ane, tj. diskovi se potrosili do samog kraja i tresao je posle 60 km/h, a na 160 umrijeti koliko se trese. i da kada sam ga prodao nije mogao preci 130 km/h :d hahaha. dobro je da sam ga se rijesio
. i da, kada je hladan dobro upali, a cim se ugrije vergla po pola minute, minut. hehe.
sa ovoliko je kupljen...
sa ovoliko je prodan mrtav
Moje cetvrto auto i trenutno koje vozim je BMW 530d e39 ///M-Optik 2000. godiste. Presao trenutno 222 200 km
Moja peta vozilica je moj motor Yamaha YZF-R1 RN19 2007 godiste.
presla 6 000 km
i evo napokon ja:
ja sam u bijeloj jakni na sledece dvije slike: