IGY je napisao(la):Fele je napisao(la):Bio je u Sarajevu na street race-u
aha i svi mu se grohotom smijali :lol::lol::lol:
a zasto? :lol::lol::lol:
IGY je napisao(la):Fele je napisao(la):Bio je u Sarajevu na street race-u
bulex je napisao(la):IGY je napisao(la):Fele je napisao(la):Bio je u Sarajevu na street race-u
a zasto? :lol::lol::lol:
Sina je napisao(la):Meni se svidjaju ove stopke, a ne znam jesu li led????
tibor987 je napisao(la):Sina je napisao(la):Meni se svidjaju ove stopke, a ne znam jesu li led????
mislim da su obicne samo smoked :icon_eek:
chadjed:lol:eMIRnAME je napisao(la):lijeva jest "smoked" u pravom smislu :lol:
elmir je napisao(la):ev da vam ispricam kako je auto doslo do ovog izgleda..(necu da pricam sve u detalje da nebi doslo do nekih osoba koje dobro poznajem pa da ispadne da nekog ismijavam) momak koji je vlasnik auta uzeo negdje vani auto uvezao ga registrovao i vozikao se..glavni bio..da bi se napio i zgulio citavu lijevu stranu.. i on ti je odvuko strucnjaku iz travnika(karamanlic EXTRA lakirer ali je ovoga nabrijao da ovo uradi) ovaj mu kaze ako hoces da ti ga bas sredim u narandjestu boju da ofarbam,nabavit cu ti bijele stopke,spojler veliki sportski nazad,znak uradit naprijed ovo-ono i da bi na kraju to od auta ispalo..(prvi komsija tog lakirera mi je ovo pricao i vjerujem da je istina jer nebi momak nikad slagao.. ettttt... pozz
Oggy je napisao(la):vidio ga u Neumu proslo ljeto... strasan auto..al vise strasan,nego auto..