Član
Imam farove sa socivima i pokusati cu opisati problem.Kada sam kupio auto na njemu su dosli Valeo farovi i sluzili su perfekt i nakon 7-8 god poceli su sve slabije da svijetle dok su duga bila ok .Skinuti farovi i ustzanovljeno da su matirala sjenila sociva.Odlucim se za kupovinu novih zamjenskih "AYFAR" neki turski proizvodjac i kostali su nekih 320km oba.Farovi su na oko super ali ali nakon postavljanja vidjelo se da da nije uradjen dobro ali je svijetlio sto mi je najbitnije bilo.Nakon 2 mjeseca pocelo je sve slabije i nakon skidanja vidjeo sam da se unutarnji sloj u socivu jednostavno odlijepio tako da dajem savjet svima za te AYFAR da bjeze od toga.Odem do servisa narucim original Valeo 660KM oba.Farovi dosli postavljeni izrada vrhunska ali ne svijetle kao novi kao da nema jacine svjetlosti i da napomenem da i duga i kratka malte ne nema razlike u jacini svjetla.Auto koje ide iza mene sa farovima koji su stari 10 i vise god. za nijansu me obasjaju ispred.Sad dali netko zna sta bi mogao biti uzrok tome bio bih zahvalan da da neki savjet .Garanciju na Valeo farove imam jos 5 mjeseci pa se dvoumim da ih idem reklamirati ali ipak je to Valeo mada se nikad nezna. SAVJET