Golf 4 1.9 TDi je u pitanju, 2002 godiste. Problem su instrument tabla i ona vratašca ispred suvozača za odlaganje stvari. Mislim da mi ona najvise lupkaju ali i instrument tabla kada prelazim preko nekih rupa. Nervira me to jer kao da vozim neku konzervu pogotovu kad neke cure povezem, ako je muzika utisana ili iskljucena skroz to se cuje onako glasno, dok kad pojačam muziku onda ne čujem. Može li se to dotegnuti nekako, prvo što bi dotezo su ova vratanca od ostave, pa onda instrument tablu. Nekad zna da vibrira i lupka instrument tabla pri manjim brzinama, i dovoljno je samo da prislonim ruku na tablu bilo gde, znači bez nekog pritiska rukom i čim prislonim ruku to vibriranje nestane i lupkanje. Tako isto ako jako pritisnem rukom kad idem preko rupa malo većom brzinom skoro pa da i nema onih lupkanja nikakvih. Kad sam ga kupio pre 2 godine negde bio je utegnut, ono nije se culo nista da lupeta. Svi su govorili kako je utegnut i dobar, nista ne lupka itd ali evo pocelo je od prosle godine polako da lupka i skripi.