Član
TuLe je napisao(la):svaka cast za auto... jedini skodilak koji mi se svidja hehe
HVala hvala hvala hvalaa.................................
pozz
TuLe je napisao(la):svaka cast za auto... jedini skodilak koji mi se svidja hehe
Veko Skoda je napisao(la):hehehehh HVALA,a tesko ulazim zato sto sam malo deblji...hehheh Pemir_89 je napisao(la):ma nije njemu krivo sto ti kazes da je bolja, nego zato sto si reko da ti se jedino ova svidja
a auto je drama, danas uzivo gledo. perverzija ziva. jos i zvuk ekstra. kako motora, tako i zike...
ma jednostavno, kompletno auto, nema sta. svaka cast drug. samo, nesto mi tesko ulazis u nju
bice da je bolje da si obicna vrata ostavio...
da ste vidjeli druga veke danas, otvorio vratanca, i lagano vozika, muzika ubi...
pozz
aha aha...jbg trebao si se predstaviti finoo...a hvala ti za to kompletno auto,nije josh gotovo ali et..polako,a motor je 1,3 ali sam stavio dvogrli karburator pa sad ide finooo.... heheemir_89 je napisao(la):Veko Skoda je napisao(la):hehehehh HVALA,a tesko ulazim zato sto sam malo deblji...hehheh Pemir_89 je napisao(la):ma nije njemu krivo sto ti kazes da je bolja, nego zato sto si reko da ti se jedino ova svidja
a auto je drama, danas uzivo gledo. perverzija ziva. jos i zvuk ekstra. kako motora, tako i zike...
ma jednostavno, kompletno auto, nema sta. svaka cast drug. samo, nesto mi tesko ulazis u nju
bice da je bolje da si obicna vrata ostavio...
da ste vidjeli druga veke danas, otvorio vratanca, i lagano vozika, muzika ubi...
pozz
hehehe, ma vazno je da ti udjes. nije ni madzi mrsavom nista lakse. i njega sam za istu stvar zezo. kaze on, zato redovno liniju odrzava da moze u auto uci. a svaka cast drug, autic ti je fenomenalan. najkompletnije auto sto je ondje bilo, bar meni. madzi jos zika fali, a valjda ce uskoro radit.
ne znam samo kako ti ide autic, a po zvuku reklo bi se da je i to na nivou.
nadam se da cemo se upoznat sad kad bude SR...
ja sam onaj sto te pito, smijel se zavirit u skodilaka
valja valja.....abd vidimo se za 7 danaa :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:emir_89 je napisao(la):a sta i da se predstavljam, kad me ne znas, i da sam reko da je emir, nebi znao. haj ima ba SR za 7 dana, pa cemo se upoznat ;D
dadao_style je napisao(la):koliko brže ide škoda sa dvogrlim karburatorom i koliko se povećava potrošnja
heheheh a jel fkt.....ili se zajebavas....bas bi volio vidjeti...daj linkolensoner je napisao(la):ma skoda je samo takva, cak sam na nekom francuskom auto forumu naletio na nju:icon_biggrin:
Passat 1.9 TDI je napisao(la):stvarno ja neznamm,ovo je jedna od najsredeni škoda,svaka cast Bogami..nemam rijeci za nju..volio bi je vidjeti drukcije,a ne samo preko slika
Passat 1.9 TDI je napisao(la):stvarno ja neznamm,ovo je jedna od najsredeni škoda,svaka cast Bogami..nemam rijeci za nju..volio bi je vidjeti drukcije,a ne samo preko slika
Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):Passat 1.9 TDI je napisao(la):stvarno ja neznamm,ovo je jedna od najsredeni škoda,svaka cast Bogami..nemam rijeci za nju..volio bi je vidjeti drukcije,a ne samo preko slika
Vidjam je ja drug, cesto u gradu, predobro izgleda,a jos bolje zvuci...
vjeruj mi jos mocnije izgleda uzivo...
emir_89 je napisao(la):veko, hocemol dernecit u subotu???