Član
TDi Power je napisao(la):Jos ako Bog da kakav tormas da se ubaci preko zime bice zadaca...
ide i motor preko zime..uskoro slike od motoraa :icon_smile:
TDi Power je napisao(la):Jos ako Bog da kakav tormas da se ubaci preko zime bice zadaca...
IGY je napisao(la):RCat je napisao(la):igy bio previshe gladan pa ga omelo da to primijeti.. da su bili cevapi na haubi mozda bi onda skontao *g*
da da naravno
nije to nego se Veko malo igrao sa farovima ubacio je day light a ja posto sam lud za diodicama sam prvo to ugledao a kasnije nisam ni obracao paznju na ostalo
btw farovi su drama dobro ispali
Veko Skoda je napisao(la):
heheheh hvala punooo...Shonfol je napisao(la):Veko Skoda je napisao(la):
vidjo sam te par puta, bas mi je merak vidjeti kako izgledaju felge dok se okrecu pri 50-60 km/h, kolko su incha kod tebe?
I ko ti je radio custom LED shtopke?
sretno!
E
IGY je napisao(la):a koliko ce para biti ove tvoje 16-ke
Veko Skoda je napisao(la):heheheh hvala punooo...Shonfol je napisao(la):Veko Skoda je napisao(la):
vidjo sam te par puta, bas mi je merak vidjeti kako izgledaju felge dok se okrecu pri 50-60 km/h, kolko su incha kod tebe?
sretno!
E
kod mene su 16 ke i na prodaju su...trebaju doci neke 17 ke hehhe...
a stope sam ja radio,vjerovo ili ne 3-4 dana se hebavoo....ali et sve u svemu dobro je ispaloo :icon_smile:
heheheShonfol je napisao(la):Veko Skoda je napisao(la):heheheh hvala punooo...Shonfol je napisao(la):Veko Skoda je napisao(la):
sretno!
E
kod mene su 16 ke i na prodaju su...trebaju doci neke 17 ke hehhe...
a stope sam ja radio,vjerovo ili ne 3-4 dana se hebavoo....ali et sve u svemu dobro je ispaloo :icon_smile:
Ako planiras isto Canova DCB, mogu ti prodati svoje, ja kontam 18ke![]()
A konacni cilj sto se tice eksterijera - nesto ovako:
http://www.sonyscorpion.com/1.jpg
a za led, svaka cast iako jbg nisam zapazio kako svjetle. Ja kad bi probao tako nesto, procesor ne bi dozvolio da rade kako treba, bem ti fau-ve koncern.haha
gaga je napisao(la):extra izgleda...
nego koji je motor sad unutra?