Član
Evo da vam predstavim auto od mog tate. U ovoj obitelji su se vozile Škode i vjerojatno ću i ja nastavit tu tradiciju
Riječ je o: Octavia, 2003. godište,
1.4 16v, 75ks (ali ja tvrdim da ima više, heh)
Trenutno na 91000km i auto i dalje ide kao zmaj.
Star je 9 godina a NIKAD nismo imali apsolutno nikakvih problema sa autom. Redovan servis i to je to. Nikakav kvar, ništa, baš NIŠTA!
Evo sad prije par dana veli tata napokon neki kvar :icon_smile:
Naime, puklo je nešto tamo oko klime i stalno je curila tako da je dao cca 1000kn (140€) za taj neki spremnik, bla bla bla, punjenje i rad.
Prije toga smo imali Favorit, imala je dosta km i auto je isto bez ikakvih problema teralo 12 godina i kad je počela lagano hrđat tata se odlučio na ovaj auto i dan danas kad ga pitam koji je slijedeći auto, ponosno odgovori: Škoda! :icon_biggrin:
Znaaaam, ishvalio sam se ko nenormalan, al eto...
Nadam se da ću ja to dobit iako mi se smiješi Fiesta, bar tako stvari stoje sad...
Evo slika da ne duljim...
I neka po gaaaaadnoj kiši...
Riječ je o: Octavia, 2003. godište,
1.4 16v, 75ks (ali ja tvrdim da ima više, heh)
Trenutno na 91000km i auto i dalje ide kao zmaj.
Star je 9 godina a NIKAD nismo imali apsolutno nikakvih problema sa autom. Redovan servis i to je to. Nikakav kvar, ništa, baš NIŠTA!
Evo sad prije par dana veli tata napokon neki kvar :icon_smile:
Naime, puklo je nešto tamo oko klime i stalno je curila tako da je dao cca 1000kn (140€) za taj neki spremnik, bla bla bla, punjenje i rad.
Prije toga smo imali Favorit, imala je dosta km i auto je isto bez ikakvih problema teralo 12 godina i kad je počela lagano hrđat tata se odlučio na ovaj auto i dan danas kad ga pitam koji je slijedeći auto, ponosno odgovori: Škoda! :icon_biggrin:
Znaaaam, ishvalio sam se ko nenormalan, al eto...
Nadam se da ću ja to dobit iako mi se smiješi Fiesta, bar tako stvari stoje sad...
Evo slika da ne duljim...
I neka po gaaaaadnoj kiši...