Član
sto je cudno kada je fau wau u pitanju heheh pa ni nova octavija nema amortizere a da ne govorimo o prvojČudno da ima šipku za haubu, a ne amortizer(e).
Ako je mozes uhvatiti, a valjda moze....samo je iscupas, povuces..kako god Malo je nezgodna ako malo viri, a nije se odavno mjenjala, pa je nezgodno za uhvatiti a kamoli izvaditi Malo strpljenja i ide van, samo polakoDe mi reci kako si skino te sijalice, ja svoje nmg nikako da iscupam
pa u planu sam za nekim 15" ili naj vjerovatnije 16" . bit će i one jednog danasad se baci u potragu za nekim finim felgicama
možda i amortizere ugradim ali to otom potom.kod svih octavia je šipka pa čak i u novijeg modelaČudno da ima šipku za haubu, a ne amortizer(e).
hvala drug i mislim da će biti finih radova i na octaviji što se da primjetiti od početkaAko je mozes uhvatiti, a valjda moze....samo je iscupas, povuces..kako god Malo je nezgodna ako malo viri, a nije se odavno mjenjala, pa je nezgodno za uhvatiti a kamoli izvaditi Malo strpljenja i ide van, samo polako
Inace @mirsadgolf pohvalni radovi, pratio sam kako je predhodno auto odrzavano, tako da ni ovom nece biti mane sigurno, samo naprijed
LP
ako ti je teško prstima iščupati možeš i kliještima slomiti i izvući ali pri tome stavi krpu okolo i zaštitne naočale da ne bi staklo odletilo ili te povrijedilo mislim može i na taj malo grublji načinDe mi reci kako si skino te sijalice, ja svoje nmg nikako da iscupam