aj da i ja predstavim svoju ljubimicu... postove cu c/p s mog foruma da se ne bi oteglo pisanje
eto, to bi bilo to za sada.. ako bude srece i pameti za jedno 10tak dana u auto stize boca... plina
s bocom ce svaki mjesec vise novca ostajati za sredjivanje auta.. manje vise ce biti serijala bar sto se motora tice
19-10-2006
S obzirom da sam jutros dobio svoje i Fabijine dokumente ondak bi je službeno i predstavio...
Preuzeo sam je u utorak oko 20:30 i od tada do jutros smo Fabija i ja bili ilegalci... nebitno.. tehnički podaci:
Motor: 1,4 MPI (68ks)
Felge: čelične Škodine od 14"
Boja: stone siva metalik (u knjižici piše plava s posebnim efektom... ok ;D )
Prva registracija i datum proizvodnje: 07.2002.
Oprema: klima, eps, centralno daljinsko, alarm, putni kompjuteric, Panasonic mp3, dvosistemci u komponenta (Škoda originalis). Možda sam još nešto zaboravio od opreme vjerojatno jer nemam pojma šta sve ima ;D
Uz nju sam još dobio i krovne nosače za koje se pitam čemu, ali ok
Prešla je ukupno ~62500km u trenutku preuzimanja.
U ovih ~150km što sam prešao sam zadovoljan s autom, a gorivo još nisam tankao jer je bilo pola rezervoara... čekam dok se potroši staro...
Nadolazeći radovi dok uhvatim slobodnog vremena:
1. zimske gume
2. servis koji je trebao biti napravljen na 60000km
U planu za ovaj vikend je bilo i ledeno bijelo osvjetljenje ali sam ga odgodio jer mi se trenutno sviđa originalno zeleno (nešto ljepša boja nego kod Felicije) pa dok ga izguštam
Eto, mislim da je to to.
P.S. Zbog kroničnog nedostatka vremena je još nisam stigao slikati ali će i slike uskoro 8)
14-04-2007
tko je znao znao je a tko nije sad ce znati ;D
prije nekih mjesec dana sam kupio felge gti jubi felge... hvala Skeeci na preporuci itd i hvala Karteru jer mi je pravio drustvo na putu za KA i nazad u najgoroj veceri ove zime
ovako su se vozile cijeli tjedan dok nisam otisao do Hermelina na provjeru
rezultat provjere: 3 komada bez ikakve greske, a cetvrta zanimarivo neidealna (po Viktorovim rijecima dosta felgi takve dodju iz tvornice)
kiselile se felge 3-4 tjedna, zatoplilo ovaj tjedan i nakon sto sam poceo gubiti kontrolu na visim temperaturu sa zimskima odlucio sam podhitno preci na ljetne gume
jucer Danko i ja na montazu guma...
pozdrav zimskim gumama.... vidimo se za pola godine...
i danas jedan :foto: s novima...
eto, to bi bilo to za sada.. ako bude srece i pameti za jedno 10tak dana u auto stize boca... plina
s bocom ce svaki mjesec vise novca ostajati za sredjivanje auta.. manje vise ce biti serijala bar sto se motora tice