Član
daki je napisao(la):Mislim da za pocetak, najvise sto mozemo uraditi jeste da ne cutimo i okrecemo glavu na ove njihove papanske poteze.
Reci sta mislis pa kud puklo da puklo, jer 100% znam da citaju forum.
Evo ja kazem sta mislim, da Bog da dobili rak svi redom, kako ih nije stid jadnog naroda! Na dnevniku apeluju za pomoc nekoj porodici (a takvih imaju koliko god hoces) i niko da se javi, posle 3 min ide prilog kako oni dizu ruke, otpale im, sve do jednom ko je digao! Al mi smo ba krivi za ovo, svi imao nekih svojih briga pa za ovo i ne marimo toliko koliko nam je krivo!
A sto je najzalosnije sto mi tu za sada ne mozemo nista i to ce tako ostati dok se mi, obicni narod ne promijenimo, dok ne shvatimo da smo MI drzava, ne oni, nego MI! MI cinimo ovu drzavu, i dok to ne shvatimo nista od boljeg sutra za nas, obicni narod!!!
A ovakvih primjera imamo koliko hocete, izdvajau bijednih 20000 KM za pomoc sos selu i sta ja znam kome jos...(fale se sa tim na sva usta) a vozaju se u automobilima od po 100000KM, ima ljudi koji hrane porodicu od 300KM mjesecno a jedan rucak 2 nasih glavonja (da Bog da im prisjeo) kosta 200KM...
Bjez ba samo se iznerviram ovako :icon_mad::icon_mad::icon_mad: