Plakich Član 11.04.2007 #32 preliijepe fele jos samo da mi neko vake nabavi za hjundaija promjer 114 i bicu presretan....samo pasa polako...
preliijepe fele jos samo da mi neko vake nabavi za hjundaija promjer 114 i bicu presretan....samo pasa polako...
enesss Legend 12.04.2007 #33 EVO IH NAPOKON LAKIRANE,SAMO DOK SE SUHNU STAVLJAM NA AUTO PA CE BITI JOS SLIKA !! :icon_biggrin::icon_biggrin:
EVO IH NAPOKON LAKIRANE,SAMO DOK SE SUHNU STAVLJAM NA AUTO PA CE BITI JOS SLIKA !! :icon_biggrin::icon_biggrin:
enesss Legend 12.04.2007 #37 ikrica milion,na suncu dolaze do izrazaja samo tako,sutra jutro ih stavljam
enesss Legend 12.04.2007 #39 xr4iboy je napisao(la): dobre ali nemoj ih skidati preko zime ok Kliknite za proširenje... hehe volio bih,al mi zao :icon_biggrin:
xr4iboy je napisao(la): dobre ali nemoj ih skidati preko zime ok Kliknite za proširenje... hehe volio bih,al mi zao :icon_biggrin:
emirEX_sa Član 12.04.2007 #40 odlicno su ispale. sta si samo ispoliro pa presprico ili je bilo i brusenja?
enesss Legend 13.04.2007 #41 na nekoliko mjesta sam gitovo malo packice ...sitno...,onda vodobrusni 500 pa ispoliro sa 1000-dom,pa sprica....sivi lak .....i bezbojni
na nekoliko mjesta sam gitovo malo packice ...sitno...,onda vodobrusni 500 pa ispoliro sa 1000-dom,pa sprica....sivi lak .....i bezbojni
enesss Legend 13.04.2007 #42 Evo stavljene na auto....TO bi bilo TO! Jedan cep aluett mi je smrskan malo , vidi se na slici,samo to moram dje naci da promjenim!
Evo stavljene na auto....TO bi bilo TO! Jedan cep aluett mi je smrskan malo , vidi se na slici,samo to moram dje naci da promjenim!
MyX Član 13.04.2007 #45 Schumi je napisao(la): extra su cucnule,sad samo jos malo da ga spustis Kliknite za proširenje... upravo
Schumi je napisao(la): extra su cucnule,sad samo jos malo da ga spustis Kliknite za proširenje... upravo