Sporting je napisao(la):Pretezno mi auto odrzava amidja koji radi u Yugo servisu...
Peugeot 205 GRD 1.8 je napisao(la):pežo servis na barama, djeluju mi savim ok, dobri majstori, pristojne cijene, nisam osjetio da su me nešto zajebali, čak suprotno, uradili su popravku brže nego što su planirali i manje naplatili nego što su prvobitno rekli!
speed je napisao(la):dogovoricemo se oko popusta samo dodjite
vjerovatno je zablokirao, treba otvoriti pa probati napraviti, nekada se nemože napraviti jer se sve raspe prilikom otvaranjaMirz@ je napisao(la):znas li mozda za pojas u autu zategnut stoji nemogu ga povuci nikako isto koda je zablokiro ?
ne znam tacno koliko bi bilo jer sve zavisi koliko posla ima. Bilo bi dobro da dodjes da vidim auto pa da se dogovorimo. Uglavnom nece biti puno pripazicu te.nismo je napisao(la):speed je napisao(la):dogovoricemo se oko popusta samo dodjite
treba meni na 200sx raditi radilicu i lezajeve, zanima me cijena ruku , moja obrada i dijelovi
ne moras skidati motor raskopcas mjenjac i pomaknes skines karter i to je to...speed je napisao(la):ne znam tacno koliko bi bilo jer sve zavisi koliko posla ima. Bilo bi dobro da dodjes da vidim auto pa da se dogovorimo. Uglavnom nece biti puno pripazicu te.nismo je napisao(la):speed je napisao(la):dogovoricemo se oko popusta samo dodjite
treba meni na 200sx raditi radilicu i lezajeve, zanima me cijena ruku , moja obrada i dijelovi