.nOKe je napisao(la):Hvala svima na komentarima, ja sam sa autom zadovoljan poprilicno
Ocuvan je nevjerovatno dobro za ovu godinu i ovu kilometrazu, to mi je bilo najbtinije da nema zveckanja, kuckanja, da nije isparan, istrosen jednostavno..
Za sada nisam nesto pretjerano zadovoljan performansama i potrosnjom nadao sam se da ce manje trosit, trenutno mi uzima oko 8l otvorene, sto je ipak mislim puno za 1.9tdi bez obzira na 4 motion.. ali eto vidjet cemo.. kopcali smo ga na dijagnostiku, ne pokazuje nista , stoga slijedi ceprkanje oko vakuma, senzora, itd itd..
Ugl ciscenje turbine, usisa, egra, pa onda vidjeti na cemu sam trenutno ide ko 110ks
hvala drugPirelli_Im je napisao(la):Pozdrav! Auto je odličan, super izgleda i oprema je predobra!!! Ja imam isti motor i imao sam isti problem tj kao da ima 110ks a ne 150ks, problem je bio na onom ventilu na turbini ili probije membranu ili se desi da se ona poluga začađi pa izgubi hod, uglavnom nema tlaka u turbu ili gubi tlak!
Jer i ja sam uvijeren da to mora da leti! A chip ti na tom motoru ne preporucujem ako ne mislis mijenjati turbinu jer je to jedna mana tog motora
Želim ti puno sretnih kilometara!!!
allroad je napisao(la):To popucala ogledala od jakih startova ja sve cekam da nazoves tebe nigdje
leon1p je napisao(la):sta zene stiklama urade jesi vidio
Davor_ je napisao(la):Pa sta je u pitanju sada jesi rjesio problem s snagom
.nOKe je napisao(la):gdje dodje taj ventil, kod ovim modernih turbina i ne znam bas, kako si ti rjesio taj problem sa ventilom, uzeo novi ili ?
Liga je napisao(la):nista nista samo gledam... :lol:
hvala brate, podmladit cemo ga svakakoelmo je napisao(la):Noke neka je sa srećom, da te posluži i da prodiše punim plućima i da pokažeš nevjernim Tomama (koji voze neke bordo vanabee ARL mašine :icon_biggrin šta može čistokrvi ARL
.nOKe je napisao(la):doci ces i ti na redLiga je napisao(la):nista nista samo gledam... :lol:
elmo je napisao(la):Noke neka je sa srećom, da te posluži i da prodiše punim plućima i da pokažeš nevjernim Tomama
(koji voze neke bordo vanabee ARL mašine :icon_biggrin šta može čistokrvi ARL