.nOKe je napisao(la):arminnn je napisao(la):nek je sa srecom tockovi su za 10... valjaju li sta te gume da se dogovaramo?
2 su jako dobre 2 lose
za pocetak cu i ja uzeti 2 nove, pa cemo vidjeti
ove 2 dvije mogu negdje pored staze, mozda
GTI FAN je napisao(la):Noke moze li zaslajfati 4x4 pogon :icon_biggrin:
nisam jos probavao, iskreno prvom ga ne forsiram nikad, doduse sad ovo kako ne ide nesto pretjerano ne forisram ga niti jednom :lol:
vidjet cemo ak uspijemo rijesit ovaj problem pa onda
allroad je napisao(la):Kad cemo krug kakav si s vremenom sutra da odemo oprati auta?
adi187 je napisao(la):dobre su ove felge bila je ona ibiza crna sa ovakvim felgama drama joj stojale
Jesi to zamijeno za BBS ? :icon_smile:
Hocel ici spustanje il ostavljas ovako na fabrickim oprugama ?!
nesobrzi je napisao(la):.nOKe je napisao(la):arminnn je napisao(la):nek je sa srecom tockovi su za 10... valjaju li sta te gume da se dogovaramo?
2 su jako dobre 2 lose
za pocetak cu i ja uzeti 2 nove, pa cemo vidjeti
ove 2 dvije mogu negdje pored staze, mozda
GTI FAN je napisao(la):Noke moze li zaslajfati 4x4 pogon :icon_biggrin:
nisam jos probavao, iskreno prvom ga ne forsiram nikad, doduse sad ovo kako ne ide nesto pretjerano ne forisram ga niti jednom :lol:
vidjet cemo ak uspijemo rijesit ovaj problem pa onda
neces kolega proslajdrati ako imas imalo gume da valjaju moze samo malo da se kao zacuje ali nista,jer je tezak 1450kg a jbg 4x4 sretno, druze potrosnja velika resavaj to nikako nije ok :/
esso_sa je napisao(la):Eh evo, upravo sam ti poslao rezultate mjerenja na PP. Mislim da ce ti iz rezultata i mog pojasnjenja bit jasno sto ti auto ne vuce kako bi trebalo
allroad je napisao(la):Vidio, gori hala i dobro ide kroz guzvu :lol:
allroad je napisao(la):Da nije pogon na sva 4 ne bi prosao vidio si kako ja jedva :lol: