Limpi je napisao(la):sport ovo ono nemoj ih preko zime stavljat u auto, habaju se, jos ak se natope vodom, pa pocnu smrdit, samo proljece/ ljeto i milina, za zime i kisa gumeni zakon, jesu ruzniji al sluze svrsi :icon_biggrin:
zlajaaa je napisao(la):Samo da nam hoće napravit autocestu pa da i iskoristiš taj tempomat :lol: Ali znam da ciljaš više da imaš full opremu nego iz koristi za tim
_FreaK je napisao(la):hahaha jel se to furas na mene hahahah mislim da nam je isti tempomatili se varam :lol::lol: shala naravno sretno
.nOKe je napisao(la):usput cabrkali smo oko vakuma, zamjenili ovo vakum crijevo koje ide na turbo, koji je bio nastiklan na 5 mjesta, u stanju raspada itd itd.. takodje onaj vacuum reservoar koji je pravio probleme , konacno zamjenjen novim :icon_smile:
esso_sa je napisao(la):.nOKe je napisao(la):usput cabrkali smo oko vakuma, zamjenili ovo vakum crijevo koje ide na turbo, koji je bio nastiklan na 5 mjesta, u stanju raspada itd itd.. takodje onaj vacuum reservoar koji je pravio probleme , konacno zamjenjen novim :icon_smile:
Imal promjena sad kad si zamjenio crijevo i tank ?
Idel ista bolje ?
adi187 je napisao(la):Naradi se i ti oko tog auta :icon_rolleyes: Ajd valjda bude to to pa ne budes morao vise para davati na mehaničke popravke nego samo na tuning
ma znas pricali smo, rjesavamo jedno po jedno da mogu mirno spavati :icon_smile:esso_sa je napisao(la):E hajd vala nek si konacno zadovoljan, sad uzivaj i vozikaj
Merrro je napisao(la):Extra auto Noke i pedantno si krenuo od pocetka kako smo i navikli. Nego hajd uhvati kakvih slika kad budete ugradjivali tempomat pa nam nabaci jedan DIY.