a evo koja slika panela, obzirom da mi je prvi put da se igram sa poliesterom, i sve sam sam radio, i presvlacio super sam zadovoljan, imam jos na par mjesta da dotegnem kozu to sam vidio tek kad sam ih spojio, ova dva komada, jedan je gotov drugi sutra jos da se presvuce i ide montiranje
eh sad svaka kritika i savjet bi dobro dosli...
posto sam prvi put napravio gresku, stavio prsten visoko, pa mi je dolazio na pola vrata kasnije sam to malo korigovao
IGY je napisao(la):za felge ce prije biti da je 7x16 i 9x16
no nikad se ne zna sta se krije, imam u planu neke zajebane 9x16 sve 4 pa cu visjeti
ali onda bi bile iste felge ko u naseg Vede, samo me strah sto bi bilo 9j naprijed
u pregovorima sam trenutno
.nOKe je napisao(la):IGY je napisao(la):za felge ce prije biti da je 7x16 i 9x16
no nikad se ne zna sta se krije, imam u planu neke zajebane 9x16 sve 4 pa cu visjeti
ali onda bi bile iste felge ko u naseg Vede, samo me strah sto bi bilo 9j naprijed
u pregovorima sam trenutno
ma ne znam buraz, ja bih radije ostao na 7x16 naprijed
gaga je napisao(la):ja bih i tablu u kožu
IGY je napisao(la):i hoces ti onda to cistiti i prati kasd dodze zima pa se zaprlja
.nOKe je napisao(la):IGY je napisao(la):i hoces ti onda to cistiti i prati kasd dodze zima pa se zaprlja
pa tamam ces se sad zenit hahah