erol_brcak je napisao(la):
ah sta da se radi, u stajlu nema drugog nacina nego preko sudija. Tako je, kako je.
I ja nisam nista reko da je spustanje auta pred sam skup krsenje pravila, samo kazem da je meni, licno, to bezveze.
To ti valjda dodje kao odvrtanje turbine na dan rejsa na 1.4 bara, a daily se puse na 0.7, cak jos bolje porednje mi dodje dovlacenja auta na lubudici.
Jednostavno ima nesto puno draze, zanimljvije i respektabilnije kad je auto isti i na dan takmicenja i svaki dan. What you see is what you get (otprilike)
daj erol to su ciste gluposti i predrasude,zagovaras i branis svoj nacin upotrebe auta.
ja bi imao auto na labudici za SR i druge sportove da mogu ali nemogu, i nemam nista protiv ljudi koji odvrcu turbo na rejsu, kakav je to stav molim ja tebe, isto da se ljutis na boksera koji na dan meca ima tacno 90KG a dva dana ranije imao 93....msm dajte budite objektivni i realni.
Jbg ja sam na rejsu bio bez sjedala, jedam to mozda papak, prevarant i manipulator u tvojim ocima ?
ja nebranim ni ivicu ni nikog i totalno sam nepristran, evo i sa tbom sam dobar i clan sam ak49 kluba ali se neslazem sa nekim stavovima i to otvoreno kazem.
Da budemo iskreni, svi bi vi bili na Airu da mozete... i da budem licno iskren vise podrzavam air nego svakodnevno guljenje poda i asvalta bez ikakve potrebe, to je cisti mazohizam prema sebi, autu i svojem dzepu a da nekazem koliko ometate normalan tok saobracaja, ja sam za tobom osijedio kroz brcko kad smo isli na primopredaju majica, meni kao ljubitelju automobilizma to dize pritisak a mogu misliti kako na to gledaju normalni svakodnevni ucesnici u saobracaju u svakodnevnoj borbi sa obavezama i borbi za egzistenciju.
Licno sam na najnizim oprugama sta postoje, kompenzovao sam to vecom colazom i debljim gumama i vozim se bez problema.
trebamo svi malo izaci iz filma, umiti se hladnom vodim i priznati si neke stvari.