VR6Boki Član 28.09.2008 #16 Pa bas u petak je bila prezentacija nove Ibize u Sarajevu Ja sam je na cesti vidio jos prije neka 3-4 mjeseca, u Zagrebu... Fin autic, nema sta. I taj motorcek je solidan izbor.
Pa bas u petak je bila prezentacija nove Ibize u Sarajevu Ja sam je na cesti vidio jos prije neka 3-4 mjeseca, u Zagrebu... Fin autic, nema sta. I taj motorcek je solidan izbor.
IGY Član 28.09.2008 #19 cim ti dodze prvog mene zoves na premijeru neka je sa srecom i da se sto manje nacekas
himalajski.jazavac Član 28.09.2008 #20 IGY je napisao(la): cim ti dodze prvog mene zoves na premijeru neka je sa srecom i da se sto manje nacekas Kliknite za proširenje... vazi prijatelju tebi test voznja jedna za pravog fana seata!!
IGY je napisao(la): cim ti dodze prvog mene zoves na premijeru neka je sa srecom i da se sto manje nacekas Kliknite za proširenje... vazi prijatelju tebi test voznja jedna za pravog fana seata!!
himalajski.jazavac Član 28.09.2008 #24 ma jasta novo je novo razmisljao sam i o polovnom ali ne da mi se po majstorima hodati lutrija je to.... hvala svima!
ma jasta novo je novo razmisljao sam i o polovnom ali ne da mi se po majstorima hodati lutrija je to.... hvala svima!
RCat Član 28.09.2008 #25 lijep izbor, cestitam.. a proci ce i to vrijeme cekanja brzo ja sam na prvu osmicu skoro 8 mjeseci cekala harrgh...
lijep izbor, cestitam.. a proci ce i to vrijeme cekanja brzo ja sam na prvu osmicu skoro 8 mjeseci cekala harrgh...
himalajski.jazavac Član 28.09.2008 #29 hvala vam svima stvarno xtra raja na forumu svaka cast imate moju podrsku u svako doba!!