Malo da skinem prasinu... To sto nisam dugo nista pisao neznaci da nisam nista radio ... Prvo nisam vise mogao gledati one ruzne celicne felge, i tako uzmem jedan dan i sve rasklopim i ofarbam..
Nabavim protocni lonac, od prije sam imao dvije cijevi, i onda naravno uhvatim se posla i sve to spojim u jedno, i napravim fin izgled i dobar zvuk.. Usput razmontiram kuku i posaljem je za Mostar...
Prvo fabricki izvadim napolje, nisam mogao vjerovati da je ovaj auspuh bio na mom autu
Konacan rezultat
Zaboravio sam jednu bitnu stvar, promjenio sam cijevi auspuha stare su bile lose, na nekoliko mjesta rupe, nove ugradim ali naravno vece f55..
Posto sam zlatne 15" felge prodao, uzmem 13" neke, navodno vw orginal .. U losem stanju su bile, tj neko je ofarbao lose, pa sam odlucio malo polirati..
Onda se malo struje uhvatim, ugradim svetla u vrata, naravno sve to spojim da se pale kad se vrata otvaraju..
Toliko za sad.. Ima jos mnogo stvari koje nisam poslikao i djelova koje sam nabavio, od bitnih djelova su bijele stopke bez ogrebotine, moja lijeva je ostecena.. Sjedista su stigla itd... Bice uskoro jos slika, jer je doslo vrijeme za farbanje, ne mogu vise da ga gledam ovakvog...