Ko god kaze da je G4 bolji od 307 bjezi od njega ko djavo od krsta taj veze sa zivotom nema (golf 5 po nekim stvarima ne moze parirat 307 a ne 4), znam ja jednog lika odavde dobri smo ono pravo sa njim kad stanes pricat reko bi taj izmislio automobilizam Selbi za njega ***** a lik veze sa zivotom nema, neke od njegovih izjava su da je g4 u rangu sa cjenom i kvalitetom sa 407 ili c5, da su italijani govna od auta jer im motori crkaju a ko je naso crknut motor na fiatu il alfi limarija i elektronika im nisu jaca strana al motor ubija itd itd.
Jbg u nas znaju samo za golfa i sl to trgovci koriste i deru cijenu, imam u raji lika vozi 307 znam svaki saraf kad je na njoj mjenjo auto je ko zmaj, ovaj drugi dusu mu izvadio i opet ga prodo za dobre pare. U sustini sve ti je do onog ko vozi auto i kako ga odrzava, nema to veze sa markom. Nije sad sto ja vozim pezoa i sl, vozio sam se u dosta auta i sve al treba bit realan ono sto ne valja ne valja da ga jebes, nit su francuzi toliko losi pogotovo psa nit je vw toliko dobar...
Ista stvar sa japancima ne valjaju vako nako seru po njima a nikad se duze u njemu od sat vozili nisu, od starog Mazda 626 zadnja serija lik svaki dan ide na posao sa njom kisa snijeg zima (ko je bio u tirolu zna o cemu govorim) nikad ga izdala nije, zamjenio na njoj diskove, amortizere i veliki servis uradio a vozi je vec 6 godina, ovamo kad dodje vozim i ja i on na selo i dje vec treba. Ja se na njoj i primeri naucio auto vozit, jest da nemaju bord kompijuter da ne cita mp3 i sl, jbg ima klimu stakla na dugme i sl al auta su zmajevi...