Član
dellas je napisao(la):superman je napisao(la):ovdje svi svoje auto preporučuju da uzmem :lol:
@andel ne bih fiata pa kad ne bih auto nikad kupio
Ne preporucujemo ti mi svoja auta zato sto su losa!! Ali kad neko ne zna za drugo auto osim golf star 20 godina mi tu ne mozemo pomoci, nek je sa srecom.
potpis..nisam obracao paznju sta drugi pisu...nego sam dao prijedlog na osnovu VLASTITOG ISKUSTVA -ne babskih prica...nedavno sam i ja uzimao auto nakon sto sam ima GOLF 2 u koji sam ulozio blizu 2000KM, nazalost..golfa nisam uzimao vise u obzir osim ako nebi imao vise od 1000-2000km...
dosao sam do zakljucka da je bravo auto koje nudi najvise odnos ulozeno-dobijeno... i tako sam iskuljucio sve ostale vozilice ....u razmatranje sam uzeo 20ak fiat bravo i izabrao najboljeg prema datom odnosu...
i prezadovoljan sam autom (potrosnja oko 7-8 normalne voznje a ide duplo bolje
realno..sta ti nudi golf 2 koji je iz prijeratne ere ? recimo nudi mnogo (dobar auto, malo trosi , jeftini djelovi, DIZEL ima cak 54 ks a ide kao 2,0 turbo
ok je golf 2 da neko ne skonta pogresno ali cijena mu je barem duplo veca od realne...
da je on nekih 1-2k pa ok uzmi njega ...ali drug dati 4000 km za takvu konzervu (nevjerovatno ali istinito je da golf 3 spada na cijenu golfa 2 dok ovaj suvereno drzi cijenu -zasto Bog zna), treba biti dosta ogranicen..prijatelj mi je spletom okolnosti uzeo jednu dvicu za 10 eura u austriji (koliko god bilo smijesno)
al nemoj ti fiata krsa ja sam samo predlozio,
uzmi golfa 2 1,6 D i uzivaj
joj posta bog te