Ma ovo ce se zavrsiti opet sa prepucavanjem, ovaj hvali ovo ovaj ono, ljudi zive u iluziji marki i to e to, audi b4 ti je dobar auto, ali bio, sve je to otislo u k* vjeruj mi, ako hoces imam ti ja jednog ispred kuce, karava crveni, ljepuskast, prodaje se evo vec pola godine, niko ga nije ni pogledao.... kantama se vadi voda iz njega kad pada kisa.... nema tu srece, al ja znam da ce opet naletiti neka budala i kupiti ga i j*ati sebi majku....
Hajde mi reci jedan aspekt po kojem je taj audi bolji od brava jtd, samo jedan???
Znaci prodao sam i kupio auta mali milion, komsija mi drzi auto kucu i uvezao je toliko fijata u bosnu, cak mislim da ih je on i popularizovao ovdje...
Istina imas verzija sa 1.4 motorm, 1.2 65ks, hgt od 146, TD, koje se nisu proslavile i koje su j*ale majku fiatu.
A sto se tice odrzavanja :lol: veliki osmjeh nepoznavanju i ne upucenosti clanu sa pugom 106, vijerujem da mu je osnovni servis skuplji nego li tom istom bravu 1.9 JTD, a auta nisu ni blizu jedan drugom.Znaci ne da su skupi, negooo su preeeeskuuupi za odrzavanje.
Bravo je konzerva kao i vecina tih manjih auta, ali u trci, ulozeno dobijeno je definitivno best by....
Vozao sam zadnjih mijesec dana bas tog puga 106 i punta MK1, pa kad sam sijeo opet u jednog brava, onda vidis razliku, uhvatio bih ga i sve ljubio... ova predhodna mala dva trotineta sa motorima od 65 konja su mi trosila i po 9-10 litara po gradu.... pa nisam mogao vjerovati sta je u pitanju, saginjao se da vidim da im gdje ne curi gorivo... a o snazi da ne pricam, usuditi se nekog preteci je prava lutrija....
Mislim prijatelju, sijedi, provozaj svaki od tih auta, vidi udobnost, vidi karakteristike, snagu, performanse... i mislim da neces imati vise dilema...
Plin se meni ne svidja, sve zavisi gdje i kako je ugradjen, pa imam osjecaj kako te potrefi, nekad predobro nekad cisto bacene pare....