Član
Izvoli ti slobodno. Ja bi se bojao Boga. Ima nesto gore vjerovatno a obicno na djeci se iskali...i oni najebu.Još jednom naglašavam eto prilike za zaradu , bujrum...
Treba imat srca pa uvaliti covjeku koji vozi porodicu neku lesinu!!
Izvoli ti slobodno. Ja bi se bojao Boga. Ima nesto gore vjerovatno a obicno na djeci se iskali...i oni najebu.Još jednom naglašavam eto prilike za zaradu , bujrum...
Moj tacno 250k trenutno i 13 godina i za ne povjerovati, unutrasnjost kao nova. Malo gornji dio volana od Sunca izgorio i na bocnim dijelovima od ruku se ogulilo, zgodno osloniti palac u voznji. Sjedista u super stanju, oplate na vratima i ostalo, kao novo. Vidis jednom pa ocjenis sam, mozda je zato sto je pravih 250k tek na satu.Samo pezo moze imati 250 000 sa 15 godina ako dozivi toliko al obicno ne sjedala nema vec na 150 000 jel tako ogy
Kao prvo nije svaki prodavac automobila , automatski i muljator koji samo gleda da ti uvali muda pod bubrege, iako ih ima , drugo , koliko postoji takvih muljatora kod nas , još ih više ima vani , tako da prilika da budeš jeben ti je vani daleko veća.Izvoli ti slobodno. Ja bi se bojao Boga. Ima nesto gore vjerovatno a obicno na djeci se iskali...i oni najebu.
Treba imat srca pa uvaliti covjeku koji vozi porodicu neku lesinu!!
momak, a sjedista u super stanju.....Moj tacno 250k trenutno i 13 godina i za ne povjerovati, unutrasnjost kao nova. Malo gornji dio volana od Sunca izgorio i na bocnim dijelovima od ruku se ogulilo, zgodno osloniti palac u voznji. Sjedista u super stanju, oplate na vratima i ostalo, kao novo. Vidis jednom pa ocjenis sam, mozda je zato sto je pravih 250k tek na satu.
Pored toliko kuća, vikendica, svoje kuće, tudjih auta,..., da se gužvam u njemu? Samo u slučaju izuzetne žurbe, ali praktičan je skroz za to, prednja sjedišta se takvom brzinom preklapaju i naprijed i nazad, skroz je zgodan i praktičan.momak, a sjedista u super stanju.....
Ma kakva prednja. Zadnja su za takvu vrstu servisaPored toliko kuća, vikendica, svoje kuće, tudjih auta,..., da se gužvam u njemu? Samo u slučaju izuzetne žurbe, ali praktičan je skroz za to, prednja sjedišta se takvom brzinom preklapaju i naprijed i nazad, skroz je zgodan i praktičan.
Ma kakva prednja. Zadnja su za takvu vrstu servisa
Znam sta sam napisao. Prednja se preklapaju skroz naprijed do table. Nazad se dobije mini spavaca soba.Ma kakva prednja. Zadnja su za takvu vrstu servisa
Pa upravo to pokušavam reći...koja je razlika kupiti krs od svercera ili otic pa dovuc . krs je krs.
Pa razlika je u tome sto kad covjek sebi uzima nece gkedati da kupi bas najeftinije, kao sto to rade sverceri. Daj sto vise da zaradi, boli njega k**** hoce li se to auto raspasti nakon sto ga on proda. i vjerujem da je lakse naci auto sa normalnom kilometrazom kad sam sebi uzimas/uvozis.koja je razlika kupiti krs od svercera ili otic pa dovuc . krs je krs.
onda ni taj krs sto valja tamo nije jeftin i dodzabe.Pa razlika je u tome sto kad covjek sebi uzima nece gkedati da kupi bas najeftinije, kao sto to rade sverceri. Daj sto vise da zaradi, boli njega k**** hoce li se to auto raspasti nakon sto ga on proda. i vjerujem da je lakse naci auto sa normalnom kilometrazom kad sam sebi uzimas/uvozis.