Jutro momci,
Uistinu Vam hvala na prijedlozima i razgovoru. Neću se ja tako lako požuriti, zato sam i otvorio temu da malo čujem šta ljudi pričaju.
Nekako sam i sumnjao kako Insignia (viša klasa) da se prodaje oko 18k i da je mogu uzeti a auto tako 'mlado', očito ima tih dječijih bolesti pa odmah i ispada kao potencijalni izbor. Također, koliko god da slinim za w204, kada sam detaljnije istraživao o njima, upoznao sam se i sa tim kočionim sistemom koji je skup ka sam vrag a mijenja se na 300k pa mi odmah ispada iz igre jer je facelift 'over the budget'.
Vjerojatno ću da idem sa W203 ( c220 ) facelift iz 2006/07 godine, sviđa mi se auto, nekako imam dojam da je to BEST BUY u ovakvim slučajevima kao što je moj tj. lijepo izgleda, motor može i 1 mil da pređe uz redovno održavanje ( koje nije skupo ) a nije manjkav niti glede udobnosti te može i da potegne po potrebi.
Ostaje tu kao solucija i Alfa 159 2009+ od nekih 150 KS, ne bih da je manje a meni ne treba ni više te ovi lipuškasti Audi A3 kao neka treća solucija.
U svakom slučaju, sada mi se valja baciti na istraživanje ova 3 modela još detaljnije te pokušati pronaći šta očuvaniji primjerak. Ako imate preporuku, dobro je došla.
Kada se kupovina jednom i finalizira, naravno da će biti predstavljeno i u garaži.
Hvala Vam još jednom.
lp