Kao što rekoh 195/215 je minimum na toliku colažu feluga.
Uostalom đe'š na Mercedesa staviti 165 gumu...
proširene su već, evo ti par slika iz teme starog auta... nazad su 225 45 naprijed 205 55hoćeš širit čeličare?
izvinjavamo se gospodine cijenjeni moderatoru cola colakakvu colazu, JOTA
mislim da misli da su to te felge, a idu na drugo auto... kako god, na 9J 195 45 je viđeno i ok je, na 10J je previšePa to je w126 u pitanju ,ja mislio w201 pa da se nekako i probave zamišljene dimenzije ali gdje ćeš na 126-uopšte razmišljati o tome.
Ovo sad je neki minimum minimuma , w126 je ogroman auto a uz to je sad već oldschool , tako da mu lijepo stoji malo "mesnatija" guma , sa nižim a posebno onim što si zamislio izgledao bi groteskno...
ove felge idu na w201, 126 je prodata...Pa to je w126 u pitanju ,ja mislio w201 pa da se nekako i probave zamišljene dimenzije ali gdje ćeš na 126-uopšte razmišljati o tome.
Ovo sad je neki minimum minimuma , w126 je ogroman auto a uz to je sad već oldschool , tako da mu lijepo stoji malo "mesnatija" guma , sa nižim a posebno onim što si zamislio izgledao bi groteskno...
tako je ljudinomislim da misli da su to te felge, a idu na drugo auto... kako god, na 9J 195 45 je viđeno i ok je, na 10J je previše
neću baš toliko, kao na ovoj slici vjerovatno, možda koji milimetar niže..jebo strech ako ne mislis ubiti na mrtvo ime da se ne vidi guma ..
Hvala zlajonija bih 195 45 i 205 45 sve ispod će bit sranje, nije to malen auto da mu trebaju te neke dimenzije što idu na keca golfa i 17" ili da se dobije fina guma na manjoj širini felge 6.5-7j
205 55 sam nazad na 10" stretchovao pa jedva sa topom morat cu trazit vulkanizersku radnju sa dva topaMaha u najavi