Neki dan sam malo razgledao bicikla po Sa, jaran trazi nesto da uzme, samo je njemu budzet dupli od tvog. Pregledali smo skoro sve prodavnice koje znam po Sa, osim Ciklo-centra, ovaj lik je bas prodao GT-a prije par dana, jako je nezadovoljan njihovim odnosom, i drugi jaran se opekao sa GT-om kupljenim kod njih, tako smo njih preskocili. Sad od prodavnica, ona prodavnica kod Vannia u gradu nisu imali nista, Unis isto rupa imaju 2 bicikla u prodavnici, Capriolo ima par zanimljivih jeftinijih bajkova - istoimenog brenda, ako hoces neki drugi brendic onda su cijene malo jace. Dobijaju uskoro i CUBE bicikle, to je pravo dobar brend, al tu je najeftiniji oko 900 KM. Ima i ona prodavnica tamo kod Atile, oni imaju par solidnih bajkova, imas na 2 sprata izlozene bicikle. Al gdje bi ti prvo trebao otici, na M. Dvor, u onu zgradu gdje se snimala viza za buducnost. Znaci raskrsnica prije zeljeznicke stanice, pa ima ona velika bijela zgrada na cosku, tu ima prodavnica sportske opreme i bicikala. Imaju brend Centurion, jako fini bajkovi za te pare, ne znam kakvu garanciju daju. Fol je da su im tamo skoro svi ramovi 55-ice i vecinu bicikala nemaju u manjoj dimenziji, tebi bi to odgovaralo uz tu visinu. Ovaj model sto je jaran gledao bio je 800 i sitno KM, al uz hidraulicne disk kocnice i jako finu ostalu opremu. Imaju i modele sa obicnim kocnicama, koji su 500-600 KM, pa vidi tamo, mozda nadjes nesto da ti se uklopi u cijenu. Mislim da ti je to najbolja ponuda za te pare trenutno. Ti Centurion bajkovi su znali imati probleme sa losim prednjim viljuskama, al kaze lik da su ovi novi dobili i neke nove viljuske, koje su nadati se nesto bolje. Znaci obidji ovu radnju, Capriolo i onu radnjicu kod Atile, ostale prodavnice ne moras ni obilaziti, neces naci nista zanimljivo tamo.