Član
zela vracas mi mezu aaaaaaaaaaa to je taj most koji ti spominjem maloprije tu ima ulica po nazivu CRNA ali sa desne strane poslije mosta gdje je nekadasnji hotel neretva prije mosta sa iste strane a poslije mosta hotel bristol ali sa lijeve strane a ja necu tamo nego pravo Skonto
osjecam se ko da sam rodjen u Mo :lol:
@idosa ja sam jedan od onih dostavljaca sto se umisljaju kad voze pa ih raja pljuje po forumima vjeruj da mi navigacija ne treba a ako bude cucete kako mi se plac razlijeze diljem velezanskog krsa poput kakvog kojota
vidjecu jaro gdje sta i kako duga rivijera nego mi je ovaj put interesantan nisam nikada isao pomenutim a malo promjene nije na odmet Posto ce ovo da ode u off more katanče
HVALA SVIM UCESNICIMA U TEMI
osjecam se ko da sam rodjen u Mo :lol:
@idosa ja sam jedan od onih dostavljaca sto se umisljaju kad voze pa ih raja pljuje po forumima vjeruj da mi navigacija ne treba a ako bude cucete kako mi se plac razlijeze diljem velezanskog krsa poput kakvog kojota
CoL3 je napisao(la):samo ti sto ti je zela rekao,najkraci put,samo moja preporuka da prođes makarsku i produzius jos 10km do Baške Vode,ja tamo vec nekoliko godina ljetujem,tamo sam uvijek,mnoogo ljepse nego u makarskoj i čišće
vidjecu jaro gdje sta i kako duga rivijera nego mi je ovaj put interesantan nisam nikada isao pomenutim a malo promjene nije na odmet Posto ce ovo da ode u off more katanče
HVALA SVIM UCESNICIMA U TEMI