Nadjoh slucajno na jednom HR forumu, pokipili odenke, pa se smiju nasim drotovima...
Vozi mene jaran kuci iz pravca obilaznice prema benzinskoj pumpi na vrbanja mostu. Malo prije mosta lizaljka zasija u mraku. Dva tipa opasno inteligentnih izraza lica pridjose. Saobracajnu i vozacku. I odmah nakon toga zatrazise da vide zmigavce. Prijatelj upali prvo lijeve pa desne. Drot ocito zbunjen trazi opet da vidi zmigavce. Prijatelj opet upali lijeve pa desne (zaglavljuje mu se prekidac od zmigavaca pa da se ne pegla...). Drot prilazi i kaze cini mi se da vam ne rade zmigavci, molim vas upalite parne zmigavce. Ja se odmah odvalim smijati a prijatelj sav zbunjen upita da mu ponovi jer ga nije dobro razumio. Drot ignorisuci moje histericno smijanje opet trazi da prijatelj upali parne zmigavce. Opsti urnebes od smijeha u autu. Nekako prijatelj smogne snage i upita "parne sa lijeve ili sa desne strane" ;o))))))))))))))))
Helem na kraju (citaj nakon jedno 10 minuta smijanja) je morao upaliti sva 4, drot ljut ko puska sto zadnji zmigavci rade polako ide prema naprijed. Prijatelj gasi sva 4 misleci da je drot vidio i prednje. Urnebes se ponavlja. Ne rade vam prednji zmigavci. Oba ;o)))))))) Ja vec u suzama od smijeha ali prijatelj ne konta da drot nije vidio prednje zmigavce. Kako ne rade? pogledajte opet i pritisce prekidac od sva 4 zmigavca. Prekidac na volseban nacin izleti iz lezista i pade negdje pod sjediste. Prijatelj opet pali lijevi pa desni. Dolazi drot i trazi da vidi oba zmigavca odjednom. Trazi po autu onu plastikicu od zmigavaca, namjestaj je, prekidac zaglavio i nece da uklopi. Helem jedva nekako to uklopismo upalismo opet sva 4, drot ko popisan vraca saobracajnu i vozacku i pokusava da kaze nesto inteligentno kao nemojte da se to ponovi ili ovaj put cu vas pustiti ali sve sto je uspjeo procjediti kroz zube bilo je laku noc.