situacija iz Zenice...ispred policijske uprave ima pruga,policija s jedne strane,naselje s druge...nije tada bilo bas osvijeteljeno,gotovo mrak...nekih dva mjeseca se neki momci iz naselja opijali,svaku noc,psovali policajcima sve redom...naavno,ovi nisu nista smjeli,jer ne smiju udarit dok neko na njih ne digne ruku...trajalo to...svaku noc...drotovima puko film...njih cetvorica,koji su svaku noc trpjeli uvrede...jedan dan zamijene smjenu...i navecer,poslije ponoci,kad su ovi poceli psovat,ulete u mrak u civilu...prebiju govno u njima...dvojica momaka zavrsila na intenzivnoj...nikad vise nisu dosli na tu klupu...tako da,iako su ovdje uloge okrenute,batine rjesavaju dosta toga...tuzba,nekoj organizaciji,samo nemojte otic u MUP i prijavit ih,jer ce slucaj vjerovatno "biti zagubljen" medju ostalim papirima...tako da,prvo nadjite neku organizaciju,da se bori za prava koja su vam oduzeta,protiv nasilja i slicno,nek i oni budu uz vas,i onda na sud...a ni ovaj prijedlog za ovo ulje nije los,cika drot ce se iznenadit kad vidi rezultat
samo tako gamad mozete sprijecit...btw,obicni policajac ti ne smije kopat auto,bar koliko ja znam,specijalac smije,al obicni bez naloga smiju samo trazit opremu...sto se tice aparata,ne smije zaplijenit ono sto nije sudjelovalo u nekom krivicnom djelu...btw,ne znam ni za zakon da ne smijes slikat drotove,al et...nadam se da cete uspjet u svojim namjerama
Bhtuning je uz vas