sanski most i cudoviste

sanski most i cudoviste

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Nexus je napisao(la):
rent-a-car 100%:icon_biggrin:

ja navedo za njemacku, gdje ima rent-a-car ovakve i jos skuplje - 100% ;)

http://www.autovermietung-zitzmann.com/produktuebersicht.php?auswahl=sport

samo jedan primjer :p

Član
Pa znam ljudi i odu tamo po auto ap se ovamo k..ce :) a ne skontaju da na soferki pise rentacar :) nisam to jednom vidio :)

Kod nas bi rentacar bilo kojih automobila propao u rekordnom roku, ako im neko ne bi pokrao auta onda bi ih ljudi slupali nabrzinu :)

Član
[OT On]

nedavno se ja raspita kod jedne rent-a-car agencije, na web stranici imadose porsche boxtera. htjedosmo cabrio za vikend pa na more. nazalost samo je slika jos ostala, porschea nigdje. logicno jer da se to auto moze drzati i odrzati, cijena mu je bila poskupa za ove krajeve. pa pogledaj gore link, to samo oni iz high society sebi mogu priustiti. to auto njima nije zaradjivalo - nije se isplatilo a dijelovi skupi. tko god sjedne u njega ganja go do maximuma. i - izivljava, jer - nije vlastiti, vrati ga i miran. samo osiguranje za njega prelazi sve granice. to je razlog sto ga vise nemaju.

[OT Off]

Član
RCat je napisao(la):
njemci se danas prije okrecu golfu kecu, jer je postao skoro rijetkost na cestama, ovakvih stvarno ima na pretek. jel rent-a-car, il privatno vlasnistvo.

Nije rentan, placen oko 200 000 KM

Član
Pa ne znam koji je to porse bio, al mislim da ce se tesko naci golfic da pobjedi gallarda.

Recimo podaci sa wikipedie kazu da najslabiji gallardo 402 metra predje za 12.4 sekunde sa izlaznom brzinom od 190 km/h a najjaci za 11.2 sa brzinom od 208 km/h.

Tako da golfic bas treba da se potrudi :lol:

menjic je napisao(la):
Pa ne znam koji je to porse bio, al mislim da ce se tesko naci golfic da pobjedi gallarda.

Recimo podaci sa wikipedie kazu da najslabiji gallardo 402 metra predje za 12.4 sekunde sa izlaznom brzinom od 190 km/h a najjaci za 11.2 sa brzinom od 208 km/h.

Tako da golfic bas treba da se potrudi :lol:

Repin golfic bi ga onda rasuo..:icon_smile:

Član
Pa najslabiji 12.4 a najjaci 11.2

Dobro svaka cast i ovoj dvojici al malo ih je koji mogu snjima.

Ne znam koliko su taj golf i basta najbrze isli ?

Izvinjavam se na off.

Član
juce cuo da se sprema neka svadba sta ti ja znam ... i da nije rent a car znaci ... reko mi je covjek .. takodjer sam pitao jarana kaze..lik prodaje kuce po ch i ima lamba i bmw 7

Član
ovaj lambo iz doboja nije rentan,privatno vlasnistvo,a ima finih i golfova ali lamborghini je lamborghini :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.