sanski most i cudoviste

sanski most i cudoviste

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ova kolica dolaze u Sarajevo ovi dana, i to bas ovaj :D

Pa ak ko hoce javim Vam da kad izadjemo pa pripremite fotoaparate

mogao bi biti i E90 M Power sa njim

Član
Ima u Doboju se voza neki narandzasti, ja ga nisam stigao slikati ali duze vreme se vec voza :) ne znam tacno dal je gallardo cini mi se da jeste ali lambo je lambo pa koji god :)
Svaka im cast na izboru automobila, istina nije za nase puteve bas ne znam kako im samo nije zao voziti ga ovuda.

Član
Default je napisao(la):
ja konto nasli neku zivotinju u nekom potoku jezeru bari sta ja znam vec cemu ccc

To sam i ja bas kontala;)

Hajde sta se svadjate oko limova hehe,mene iskreno najvise bi odusevilo kada bih vidjela Toyotu Supru ili Nissana Skyline-a,a ovo ostalo je sve manje vise svakodnevnica

Član
ma haj malo zezanja nije na odmet jebemga jel tako .-.---

hehehhee----

table su svicarske ... bolan pa vidi koliki je ivicnjak sreca pa su kod nas stavljali novu cestu i ostao onaj dio kod policije i ima iza zgrade ... i on tu bas naiso cccc... parkiro ..

nissan ce biti za koju godinu hehe ...sprema se nest ...

Legend
GTI 16V je napisao(la):
Default je napisao(la):
ja konto nasli neku zivotinju u nekom potoku jezeru bari sta ja znam vec cemu ccc

To sam i ja bas kontala;)

Hajde sta se svadjate oko limova hehe,mene iskreno najvise bi odusevilo kada bih vidjela Toyotu Supru ili Nissana Skyline-a,a ovo ostalo je sve manje vise svakodnevnica

bila je prije god dana stock crvena Supra ovdje,njemacke table,auto je extra

Član
njemci se danas prije okrecu golfu kecu, jer je postao skoro rijetkost na cestama, ovakvih stvarno ima na pretek. jel rent-a-car, il privatno vlasnistvo.

Član
Ovaj iz doboja bi mogao biti i privatni al sad da ne slazem.
U svakom slucaju prije bih njega nego keca :)
Al i GTR-u nista ne fali :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.