sanski most i cudoviste

sanski most i cudoviste

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
namjerno otvori temu ovu da vidite sta se zadnjih dana voza po sani ...

slikan ispred policije ,znaci lijevo je policija, tu gdje je kombi parkiran jako dobar restoran gdje je vlasnik jeo hehe...

straha...vidim ovi tuzlaci otvorili temu kad je r8 bio u tuzli pa sta da je ovo bilo hehehheee

Član
majkemi ja bi samo vise fotki napravio al eto bolan kad sam sliko sva policija stoji u njihovom dvoristu da vide ... reko gdje cu sad ...

isto neki dan u centru grada bio parkiran pola metra od mene pred kaficem ... nikad kafa sladja nije bila ...samo nisam imao aparat ... i ovo je mutna...

al zvukk jojjjjj mamaaaaaaaaa

Član
taj sa orange lambom je bio predstavljan na hayatu,prije jedno 2-3 godine,i on i gazda:D

ajojjj pa cime si ovo slikao kad su ovako kockice poiskakale:lol:

Član
kamera od 30 maraka ...a kao 5 mega piksela ...

jebiga reko aj stavit cu znam oni iz tuzle kad su vidjeli r8 to sok bio hahaha ... a kod nas ima r8 vlasnik gradjevinske firme ...

2 noke : jebiga sarajevo je sarajevo ...ipak za ovako mali gradic jest cudoviste ...

bio je celo bajramovic hehe :lol::lol:

Član
r8 je nesvakidasnje auto i svi koji znaju sta je to okrenut ce se za njim, ali nije to bio nikakav sok, cuj sok zbog r8 :icon_question::icon_question: ne kontam...

a lambo je super ali vjeruj mi da se nebi toliko "odushevio" kao ti na bilo koje auto... komad lima lijepo oblikovanog i to je to, djelic sekunde i nemozes ga ni prepoznat sta je bio...

a sta hoces da kazes sa tim da kod vas ima r8 vlasnik gradjevinske firme?

Član
pa necu sad nista ..jebiga al ono kad je bila ona tema ... kao da r8 prvi put u tuzli ili tako nesto...

jebiga ipak kad ovako nesto prodje gradicem do 50 000 stanovnika okrenut ces se .... nekazem nista za tuzlu al prije bi se okrenuo za lambom jer nevidjam ga svaki dan nego r8 ...

a to sam htio reci da sam navikao vec da kad izadjem u grad a stoji r8 parkirana masina od auta ...

nemoj se sta ljutiti ... mozda sam ja stekao pogresan dojam

Legend
pa da ti pravo kazem bio je i lambo orange vise puta u tz,odusevio me jest,al nije me natjeralo da otvaram temu po forumu,ali R8 je vec druga prica,ne znam sad jel svima,al meni je zapeo za oko,i otvorio sam temu,imas jos dosta rijetkih dobrih auta po tz,ali eto...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.