Alden_SA je napisao(la):Mozda su se konacno dogovorili kad je sta, samo da ne bude novih izmjena?????
c00l_zEr0 je napisao(la):Da sve je danas dogovoreno da se ove dvije discipline moraju odrzati isti dan
Ajde sobzirom da su vasi vecinom u mostaru da vam ja napisem otprilike kako je bilo.......
Vrijeme extra al stvarno extra auta skromno 40-ak
Neznam sve pobijednike al evo ponesto sto se sjecam onako
11-12sec Hota(11,8xx)
12-13sec alfa romeo 145 iz vodica
13-14sec Omar (13.1xx)
14-15sec Davorin Zlomislic (13.9xx u finalu)
15-16sec Honda civic iz vodica
16-17sec Neki momak iz mostara sa 2.5 Bmw-om
17+ sec Momak sto je kupio golfa od harisa (znaci kec u dvije boje)
POzzz
edo_16v je napisao(la):copy/paste
Ajde sobzirom da su vasi vecinom u mostaru da vam ja napisem otprilike kako je bilo.......
Vrijeme extra al stvarno extra auta skromno 40-ak
Neznam sve pobijednike al evo ponesto sto se sjecam onako
11-12sec Hota(11,8xx)
12-13sec alfa romeo 145 iz vodica
13-14sec Omar (13.1xx)
14-15sec Davorin Zlomislic (13.9xx u finalu)
15-16sec Honda civic iz vodica
16-17sec Neki momak iz mostara sa 2.5 Bmw-om
17+ sec Momak sto je kupio golfa od harisa (znaci kec u dvije boje)
POzzz
tepSIJA je napisao(la):Jucer sam ja bio dolje na pisti, finih auta je bilo.
Vrijeme je posluzilo kao nikad do sada sva sreca, organizacija je bila najbolja do sada u BiH sto sam mogao vidjeti sve za 10, posebno mjerni instrumenti i obavjesti komentatora "odmah" prije starta, tokom trke i nakon zavrsetka, vremena iz prve ruke, odusevile su me sitnice koje na dosadasnjim trkama nisam slusao/gledao... pored toga sve ostalo, kao razglas, oni mobilni WC, ograda, docek, info, parking prostor i sve...
ne znaci nista ali organizaciji Svaka cast.
Usput, bilo bih mi drago pa kad bi nekako mosarci u suradnji s sarajlijama mogli izganjat neki vid donacije da se asfaltira na novo ona pista, barem duzina 402metra + zaustavni dio cijelom sirinom..
Ja sam se bio prijavljen online ali problemi u putu zbog kojih sam kasnio cca 1-2h su krivci sto nisam prvi dan vozio. a ujedno na putu kad Mostar lamela je izdala, tako da drugi dan nije bilo smisla trkat se i doma sam se vratio. prvom krenem na foru fino, ali saltanje u drugu obrtaji idu u crveno auto stoji, ne desava se nista... toliko za sada drugom prilikom tj u drugoj narednoj 2008 sezoni bude bolje
pozdrav