Salle je napisao(la):ma pustite ove budale sto govore ti si lud ti si ovo ono bla bla.. to su sve balavci koji misle da taj Mercedes nije ništa bolji od Skode ili slicno, gore je neko navodio da ga zamjeniš za Passata CC, de ba kakav passat, necu rec nije ruzno auto ali po udobnosti i luxuzu nije ni blizu.
Znaš da vozam audia A8, i imam fetiš na takva auta visoke klase, stvari i reperature i bilo sta je papreno, ali zato nisi obicni balavac koji se drnda u Skodi...
Pa po mom mišljenju ja bi se još vozao stim mercom. pa ako treba opet za 5-10godina uraditi neki manji servis i tako...
MTR je napisao(la):Gore kazes da sam idiot , haj OK , sad jos i ovo finansijski savjtenik , haj i to OK .
E sad ovako : brate da sam ti ja savjetnik i da radis sa mnom ne bi ti skode vozo neg prava auta ,
Vidim ti iz ovih recenica da si neki skutor , da nisi za raje , al ispravi me ako grijesim , znaci kad mi na um padne da idem u kruzing do npr. Mostara trebam to na papir stavit ( pojescu dvi kifle u konjicu , mozda mi memo dadne da umocim u saft , kafa u bagremu od marke , piva cu ponijet iz granapa za raju ...) de ba jarane zivi sta se stisno .
Usput taj sto si linkovo , djes bolan auto u holandiji uzet , hem osoljeno , hem vuko brodicu garant.
Eto za to para AMG 55 , djes CL-a spomenut ispod 55 , nema sanse , ti bi volio u toj skodi onaj trofrtaljac motor 1,2 jelde , da ti je osiguranje jeftinije , haha
boga ti me ispravi ako grijesim , al si me povukao drugi put .
Bojan je napisao(la):Samo bi idiot platio toliko servis kad može isto to auto kupiti u dobrom stanju za iste pare... Možda ne to godište, ali ostalo sve isto! Al dobro svako svoje zna najbolje ne treba se mješat!
Auto je super!
Bojan je napisao(la):MTR je napisao(la):Gore kazes da sam idiot , haj OK , sad jos i ovo finansijski savjtenik , haj i to OK .
E sad ovako : brate da sam ti ja savjetnik i da radis sa mnom ne bi ti skode vozo neg prava auta ,
Vidim ti iz ovih recenica da si neki skutor , da nisi za raje , al ispravi me ako grijesim , znaci kad mi na um padne da idem u kruzing do npr. Mostara trebam to na papir stavit ( pojescu dvi kifle u konjicu , mozda mi memo dadne da umocim u saft , kafa u bagremu od marke , piva cu ponijet iz granapa za raju ...) de ba jarane zivi sta se stisno .
Usput taj sto si linkovo , djes bolan auto u holandiji uzet , hem osoljeno , hem vuko brodicu garant.
Eto za to para AMG 55 , djes CL-a spomenut ispod 55 , nema sanse , ti bi volio u toj skodi onaj trofrtaljac motor 1,2 jelde , da ti je osiguranje jeftinije , haha
boga ti me ispravi ako grijesim , al si me povukao drugi put .
Care, za mene je to glupo dati 18 milja na servis pa da je ne znam šta.
Bojan možda jeste škutor, ali je taj isti Bojan imao s300 96. godine kada je u Sarajevu to bilo bolje auto nego kakvo je imao rahmetli Alija Izetbegović u svojoj pratnji (audi 200 i merc g klasa) i kada se to isto auto jedino vozilo i za vrijeme policijskog sata da ga niko nije smio pogledati, kamo li zaustaviti. Znači jebeš imidž i furanje to sam prevazižao.
Kasnije ide jedan nezgodan sudar sa e klasom 290 u kojoj se ne aktiviraju airbagovi te jedna greška na samoj elektronici auta koja mi gadi mercedesa, ako je to ikako i moguće reći za takvu makinu, na duži period.
Evo kažem ti izvini za ovo idiot, ali računice pokazuju da to nije dobra ekonomska odluka!
Ali sa srećom ti bilo, shvatam ja sve Mečka je Mečka, ali Bosna je Bosna, pogledaj malo oko sebe pa shvait nije sve u materiji... ja sam se izvukao želim to i tebi!
Salle je napisao(la):ma pustite ove budale sto govore ti si lud ti si ovo ono bla bla.. to su sve balavci koji misle da taj Mercedes nije ništa bolji od Skode ili slicno, gore je neko navodio da ga zamjeniš za Passata CC, de ba kakav passat, necu rec nije ruzno auto ali po udobnosti i luxuzu nije ni blizu.
Znaš da vozam audia A8, i imam fetiš na takva auta visoke klase, stvari i reperature i bilo sta je papreno, ali zato nisi obicni balavac koji se drnda u Skodi...
Pa po mom mišljenju ja bi se još vozao stim mercom. pa ako treba opet za 5-10godina uraditi neki manji servis i tako...
Nemrin je napisao(la):S!
Svaka cast na autu,dobar motor ,sta ima od opreme ?
jel ima airmatic ?