i zapoceo eru PC, prvi uveo kontrole (mis), prvi uveo graficko sucelje na PC, prvi PC koji je mogao stati na normalan stol i koji je mogao kupiti normalan covjek... pa ti vidi ima tu jos svega...emir_89 je napisao(la):ma hajde amerikanci sto ga spominju, nego i ovi nasi poceli, a mnogi ne znaju nista vise osim da je to ciko koji je izbacio iPhone, iPad, iPod. i kukaju ko da im je neko iz familije umro. ok je i postovati i sve, al nemojmo pretjerivat ni u cemu, pa tako ni u preseravanjima...
GTI FAN je napisao(la):Da je bio Srbin zvao bi se Stevo Biznismen :icon_biggrin:
gaga je napisao(la):i zapoceo eru PC, prvi uveo kontrole (mis), prvi uveo graficko sucelje na PC, prvi PC koji je mogao stati na normalan stol i koji je mogao kupiti normalan covjek... pa ti vidi ima tu jos svega...emir_89 je napisao(la):ma hajde amerikanci sto ga spominju, nego i ovi nasi poceli, a mnogi ne znaju nista vise osim da je to ciko koji je izbacio iPhone, iPad, iPod. i kukaju ko da im je neko iz familije umro. ok je i postovati i sve, al nemojmo pretjerivat ni u cemu, pa tako ni u preseravanjima...
nije to samo pisljivi Iphone...
Lija je napisao(la):jebo mater jeste mi vi ludi,i cime se nervirate i opterecujete,pa boli me qrc ako je umro,nit sam ga znao licno nit smo kad pili zaj pa da mi ga bude zao..Umro jbg boze moj sve nas to ceka ajd kad sam vec tu Rest In Peace