adi187 Član 13.12.2009 #31 RE: Boze zasto???? zalosno ...:icon_sad: I kod mene kolega sa faxa se objesio prosli petak, niko ne zna zasto ...:icon_sad::icon_confused:
RE: Boze zasto???? zalosno ...:icon_sad: I kod mene kolega sa faxa se objesio prosli petak, niko ne zna zasto ...:icon_sad::icon_confused:
Death_beat Član 13.12.2009 #32 RE: Boze zasto???? pa sta je ovo..sve vise mladih se odlucuje na ovaj korak.. i ja sam imao ovakav slucaj nedavno, zalosno jbg :icon_cry: RIP
RE: Boze zasto???? pa sta je ovo..sve vise mladih se odlucuje na ovaj korak.. i ja sam imao ovakav slucaj nedavno, zalosno jbg :icon_cry: RIP
enesss Legend 13.12.2009 #33 RE: Boze zasto???? bas zalosno,jos kako kazete miran normalan momak,.... jeli se saznao razlog , pa zasto .... neka mu je vjecni rahmet
RE: Boze zasto???? bas zalosno,jos kako kazete miran normalan momak,.... jeli se saznao razlog , pa zasto .... neka mu je vjecni rahmet
pioneer_09 Administrator 13.12.2009 #35 RE: Boze zasto???? R.I.P:icon_sad: zasto ljudi "dizu ruku na sebe":icon_rolleyes::icon_sad:
.nOKe Legend 13.12.2009 #37 RE: Boze zasto???? Nek mu dragi Allah podari vjecni rahmet.. razlog sigurno postoji..
VW Diego Član 13.12.2009 #40 RE: Boze zasto???? 0g1 je napisao(la): R.I.P nikad se ne ponovilo nista slicno Kliknite za proširenje...
RE: Boze zasto???? 0g1 je napisao(la): R.I.P nikad se ne ponovilo nista slicno Kliknite za proširenje...
boss_C200 Član 13.12.2009 #45 RE: Boze zasto???? r.i.p. drug mi zivi sprat nize.... i sta se to covjeku mora okrenuti u glavi da to napravi? koliki problem mora imati da je jedino rijesenje ubiti se:icon_question: strasno...
RE: Boze zasto???? r.i.p. drug mi zivi sprat nize.... i sta se to covjeku mora okrenuti u glavi da to napravi? koliki problem mora imati da je jedino rijesenje ubiti se:icon_question: strasno...