raptor Član 13.12.2009 #16 RE: Boze zasto???? http://www.tip.ba/2009/12/12/samoubistvo-u-slavinovicima/ :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
RE: Boze zasto???? http://www.tip.ba/2009/12/12/samoubistvo-u-slavinovicima/ :icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
vladica85 Član 13.12.2009 #18 RE: Boze zasto???? strasno i zalosno:icon_cry: teska su vremena i ne treba da cudi sto se ljudi na ovakve stvari odlucuju,nazalost........ pocivaj u miru i neka ti je laka zemlja..
RE: Boze zasto???? strasno i zalosno:icon_cry: teska su vremena i ne treba da cudi sto se ljudi na ovakve stvari odlucuju,nazalost........ pocivaj u miru i neka ti je laka zemlja..
Esmir_crx Član 13.12.2009 #23 RE: Boze zasto???? zalosno ljudi moji ovo vise nista nije normalno neka mu je vjecni rahmet
nermin suljagic Član 13.12.2009 #25 RE: Boze zasto???? uzasno....znam momka iz vidjenja,djeluje fin i na mjestu svom nekakao....sta je bilo...ko ce znati???? Nek mu je rahmet vjecni.....:icon_sad:
RE: Boze zasto???? uzasno....znam momka iz vidjenja,djeluje fin i na mjestu svom nekakao....sta je bilo...ko ce znati???? Nek mu je rahmet vjecni.....:icon_sad:
mirzaa3 Član 13.12.2009 #28 RE: Boze zasto???? Nek mu je rahmet vjecni..ali stvarno mora biti neki j*en razlog da se to ucini... R.I.P. jos jednom..
RE: Boze zasto???? Nek mu je rahmet vjecni..ali stvarno mora biti neki j*en razlog da se to ucini... R.I.P. jos jednom..
deez Član 13.12.2009 #29 RE: Boze zasto???? :icon_sad: tuzno... ovo je najgore sto neko moze uciniti... ne dao Bog nikome ovakvog iskusenja, nesto uzasno ga je nateralo na ovo! :icon_cry:
RE: Boze zasto???? :icon_sad: tuzno... ovo je najgore sto neko moze uciniti... ne dao Bog nikome ovakvog iskusenja, nesto uzasno ga je nateralo na ovo! :icon_cry: