Član
fazon je pomoc nekom a ne skupljat lajkove, nije ovo FBko novi pa trudim se koji like dobiti eheh. jbg sta fali ?
fazon je pomoc nekom a ne skupljat lajkove, nije ovo FBko novi pa trudim se koji like dobiti eheh. jbg sta fali ?
haj kad namontiras drugu probaj pa javi se ; vijet ce mo imtu svega..Moj drug je uvezo iz njemacke tako da znam sigurno da nije ovde cipovana, ako je uopste cipovana
i odgovaram na ono sto znam naravno ,fazon je pomoc nekom a ne skupljat lajkove, nije ovo FB
Vazi, naso sam turbinu, u subotu aBd je montiram, javicu kakvo je stanjehaj kad namontiras drugu probaj pa javi se ; vijet ce mo imtu svega..
Ako mene pitas, nisam ga skinuo, sto?i odgovaram na ono sto znam naravno ,
nego jesi ti skino katalizatorcic
nemamo mi pojma, na ovom forumu oni sto su znali su davno otisli s foruma zbog ovih sto misle da sve znajui odgovaram na ono sto znam naravno ,
nego jesi ti skino katalizatorcic
ono sto se zna zna , ono sto se nezna suti i pratinemamo mi pojma, na ovom forumu oni sto su znali su davno otisli s foruma zbog ovih sto misle da sve znaju
sam si sebi rekoono sto se zna zna , ono sto se nezna suti i prati
kako si bistarsam si sebi reko
Ihh mene su pojedinci ovdje napadali zbog toga,kao novi si,kakvu ti pomoć možes pružiti i kakav ti koristan savjet možeš dati..,al' et' nije se rodio ko je narodu ugodioignorišem takveko novi pa trudim se koji like dobiti eheh. jbg sta fali ?
neka pisu ko im braniIhh mene su pojedinci ovdje napadali zbog toga,kao novi si,kakvu ti pomoć možes pružiti i kakav ti koristan savjet možeš dati..,al' et' nije se rodio ko je narodu ugodioignorišem takve
Iz njemacke je auto, ja sam ovde kod nas prvi vlasnik, a tamo kod njih neznam kolko ih je bilo, drug mi uvezo autoKoji je auto u pitanju? Odakle je porijeklom, prethodni vlasnici i to? Interesuje me, mozda znam sta je.